Szacuny
2
Napisanych postów
55
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402
A no to spoko bo taka guma bardzo mi pomaga zatrzymac glod kiedy juz nie moge wytrzymac :)
A tak na marginesie to jak poznac ze organizm jest w fazie ketozy, jestem na ckd ale raczej jem wszystko na oko, kiedys to obliczylem i w zasadzie jem ciagle to samo wiec wegli nie naduzywam, mam co prawda niedobor kalori bo cos kolo 1000-1300 ich zjadam dziennie, moja aktywnosc to rano basen, popoludniu cwiczenia ze sztanga w domu i brzuch i pozniej rowerek. Slyszalem kiedys ze zolty mocz znaczy ze jestesmy w ketozie ale moze cos mi sie pomylilo. Jakie sa oznaki tego ?
Szacuny
25
Napisanych postów
4510
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
30521
nom, to tak jak wbrew pozorom wg super naukowcow guma a raczej jej żucie zwieksza koncentracje o 20kilka% i lepiej sie wchlania wiedze zujac jai wsyztsko zostalo dowiedzione naukowo
...i sie pisze ŻUĆ gume!!!!!
Pozdr
edit: popieprzylo mi sie
Zmieniony przez - yupie_girl w dniu 2005-07-12 23:15:07
Zmieniony przez - yupie_girl w dniu 2005-07-12 23:15:44
Szacuny
2
Napisanych postów
55
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402
czy na ckd dochodzi do odwodnienia z reguly czy nie? bo ja wlasnie juz po dwoch dniach diety dostaje taki bardzo zolty kolorek :) a wody wypijam okolo 1,5 litra
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
45257
bardzo mało pijesz wody....ja 1.5litra to spokojnie na godzinnym treningu siłowym wypijam....a co do odwodnienia to oczywiście...CKD jest to dieta która odwadnia
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.