Zmieniony przez - GunZ w dniu 2007-01-10 14:32:42
...
Napisał(a)
Czy glutamine można łączyć z zieloną herbatą olimpu?Jesli tak to jak to brać? chyba ze polecacie cos innego do glutaminy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Suplementy od A do Z
- Suple poprawiające efektywność pracy umysłowej
- Słowniczek pojęć-składniki stackow,no boosterów,termogeników o boosterów testosteronu
- Suplementy poprawiające efektywność pracy umysłowej
- [ART]Suplementacja w sportach walki by Pitt Bull
- TEST SPONSOROWANY IHS -THERMO PUMP: Redukcja wojo zmc vs Marcin4_ - podsumowanie str. 34/35
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
na pewno nic sie nie stanie jeśli chodzi o łączenie ich razem natomiast jeśli chodzi o dawki i stosowanie gluty to sie nie wypowiadam bo wg mnie jest zbędna. nie zaobserwowałem u siebie żadnych różnich pomiędzy kreatyną a kreatyną+ gluta. Efekty były takie same. Kupiłem tylko raz a teraz omijam z daleka. Jest bardzo droga i można kupić cos bardziej pożytecznego za tą kase
...
Napisał(a)
po co ci zielona herbata w kapsach jak mozesz wypić herbate. Jeśli można coś dostarczyc w sposób naturalny to trzeba to zrobić. no i właśnie jaki cel?
...
Napisał(a)
żeby dostarczyć tyle zielonej herbaty co z kapsółki musiałby ich wypić 10 

...
Napisał(a)
chce poprzez trening wzmocnic i zyskac troche wieksza sprawnosc fizycna a takze sie troche wyrzeźbić. A nie powiem ze troche nadmiaru tluszczu mam i chcialbym go zzucic. Nie chce narazie brac nic mocniejszego, w przyszlosci TS i na lato kreta + ryboza. Pytam sie o ta zielona herbate poniewac tak jak jeden z poprzednikow napisal musialbym pic po 10 szklanek na dzien czego napewno bym nie robil.
...
Napisał(a)
zastanawia mnie jedno, czemu sądzisz że te 2 kaps herbaty pomogą ci bardziej niż 2 szklanki herbaty. Olimp podaje ze ten wyciąg jest silnie skoncetrowany ale co znaczy silnie? skad wiesz że szklanka herbaty nie ma takich własności jak 1 kaps. to może być pic na wode.gdyby była znacząca różnica to powinni zrobić porównanie 1 kaps do szklanki herbaty. szukałem w necie info o tym i wszędzie są wymienione różne substancje które znajdują sie w herbacie ale nie ma podanych ilości
...
Napisał(a)
cytat ze strony producenta "Uwaga! 2 kaps. odpowiadają ok. 4- 5 filiżankom naparu z zielonej herbaty." Wcale sie nie uparłem na ta herbate tylko sie spytalem czy to mozna razem brac. A co moza jeszcze brac z glutamina zeby bylo zdrowe i dalo jakies efekty?
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi
...
Napisał(a)
heheh kup lepiej zieloną herbatke i sie nią delektuj poco przepłacac za tabsy jak wypijesz 2-3 szklaneczki zelonej herbatki tio jest w zupelnosci wystarczające dla organizmu :)
za Ruch za HKS pojdziemy az po życia kRes :)
...
Napisał(a)
4-5 filiżanek to takie bzdurne gadanie producenta, herbata herbacie nierówna, zależy jak mocną zrobisz. Ja już stale pije zieloną 2-3 razy dziennie bo daje mi dużego powera, dużo lepsza od kawy. A pytasz o efekty. Glutamina nie da ci zadnych efektów. Ja jestem zwolennikiem kreatyny i stacków, ewentualnie witaminy, zma i odżwyki białko/węgle/gainer w celu uzupełnienia diety. Osobiście kupuje białko
...
Napisał(a)
krete chce brac pozna wiosną. A slyszalem opinie kolegi który chce brac glutamine razem z ZMA aptecznym, czy tak mozna? i jak to potem dawkowac? (wiem jak brac kazdy z osobna ale czy w polaczeniu sie nic nie zmieni?)
Polecane artykuły