Zacznę od początku. Biję Mix Malay Tiger NPP+ PROP+ DRON 100mg e2d. Po dwóch tygodniach zacząłem brać tamoxifen 20mg eod ( no bo niby coś tam czułem z sutkiem) Wyskoczyło gino i zamiast się hamować to się pomalutku powiększało. Po dziesięciu dniach brania tamoxifenu ( gino nie znikało tylko sie powiększało) zwiększyłem jego dawkę do 40mg eod i zmniejszyłem Mixa do 75mg e2d No i tak już 4 dzień i nic. Nic się nie cofa suty tylko przestały swędzieć. No i nie wiem co mam robić.Czy dalej jeść tamox w takiej dawce ? Schowa się to? Dodam że już tego mixa waliłem wcześniej i nigdy problemu nie było.
...
Napisał(a)
Witam wszystkich.
Zacznę od początku. Biję Mix Malay Tiger NPP+ PROP+ DRON 100mg e2d. Po dwóch tygodniach zacząłem brać tamoxifen 20mg eod ( no bo niby coś tam czułem z sutkiem) Wyskoczyło gino i zamiast się hamować to się pomalutku powiększało. Po dziesięciu dniach brania tamoxifenu ( gino nie znikało tylko sie powiększało) zwiększyłem jego dawkę do 40mg eod i zmniejszyłem Mixa do 75mg e2d No i tak już 4 dzień i nic. Nic się nie cofa suty tylko przestały swędzieć. No i nie wiem co mam robić.Czy dalej jeść tamox w takiej dawce ? Schowa się to? Dodam że już tego mixa waliłem wcześniej i nigdy problemu nie było.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no tylko pod drugim nic nie ma wiec nie ma chyba co wyciac.. chyba ze znajduje sie jakis grucza ktory za to odpowiada a nie wyczuwa sie
...
Napisał(a)
Gino może być progesteronowe od nandrolonu. Zrób badanie prolaktyny.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
najprawdopodobniej to bedzie od prolaktyny skoro po tamoxie nic sie nie dzieje, chociaz teraz po odstawieniu tamoxa dopiero moze Ci estro wyj**ac
Zmieniony przez - aniaaniaa w dniu 2013-05-19 21:16:06
Zmieniony przez - aniaaniaa w dniu 2013-05-19 21:16:06
...
Napisał(a)
Badania zrobiłem jutro wyniki będą . Czyli co? narazie dalej z tym tamoxem lecieć? i w jakiej dawce? Zaraz zdjecie może wrzuce jak to wyglada.
...
Napisał(a)
A i zapomniałem od poczatku cylku jem cynk forte 3 tabsy ( około 80mg) i B6 200mg codziennie
...
Napisał(a)
Na chwilę obecną dziękuję za zainteresowanie tematem. Wrzucę jutro wyniki badań.
...
Napisał(a)
jak efekty po 2 tygodniach na takim mixie ? opiszesz mniej więcej ile na plus ?
...
Napisał(a)
W sumie to już miesiąc na nim lecę. Nie robię zadnych pomiarów bo zależy mi generalnie na utrzymaniu sylwetki. Ale waże sie regularnie i przez mięsiąc 2-3 kilogramy złapałem. Dodam, że diętę trzymam tak na 3/4.
Zmieniony przez - cubasaozora w dniu 2013-05-19 22:32:17
Zmieniony przez - cubasaozora w dniu 2013-05-19 22:34:08
Zmieniony przez - cubasaozora w dniu 2013-05-19 22:32:17
Zmieniony przez - cubasaozora w dniu 2013-05-19 22:34:08
Polecane artykuły