Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
62
Witam,
ponieważ moja postura jest z deka mierna chciałbym się zapisać na siłownię, jakiś czas temu trenowałem w domu przez jakieś 4 miesiące i widać było postępy, może nie jakieś suuuuper ale ludzie zauważali. Musiałem zaprzestać na czas jakiś ze względu na zdrowie, ale już jest w miare ok z nim i chciałbym koniecznie dalej kontynuować ale już nie w domu, no i tu proszę Was drodzy mili o poradę co do wyboru siłowni w Warszawie... napewno porzebuję kogoś kto rozpisze mi trening, ponieważ mam trochę chory kręgosłup, nie jest to coś nadzwyczajnego ale powiedziano że jak koniecznie chcę iść na siłownię to muszę to skonsultować z trenerem. Druga sprawa to taka że idę sam, a więc dobrze by bylo znaleźć kogoś do pomocy na miejscu. No i w miarę możliwości nie za suuuuper droga...
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
62
hmmm spoko
a tak dokładnie na jakiej ulicy się znajduje???
Widzę że nie za bardzo chętnych jest mi do pomocy, a ja chciałby ruszyć na dniach.
Myślałem też o Herkulesie na Saksiej Kępie, lub S4 na Nowowiejskiej.
Co o nich myślicie???
Szacuny
37
Napisanych postów
3062
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29715
herkules ponoć za***ista siłwonia tylko że chyba droga, s4 nie wiem , a tkkaf Falenica jest przy ul Lawinowej własciwie przy skrzyzowaniu z Zabawną , łatwo trafic bo duzy ośrodek