.......
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jeśli to Twoja 1wsza redukcja to nie ma co samemu nic ukladac i tracic czasu na experymenty.... zajrzyj na profil Konia i dokonaj decyzji, uważam że warto, mam na to dowody w domu :) powodzenia życzę w tej wojnie
...
Napisał(a)
Redukować to Ty musisz baardzo dużo, więc radzę zacząć jak najszybciej. Proponuję Ci, żebyś poczytał tematy podwieszone, ułożył sam dietę, wkleił tutaj zrzut diety z potreningu.pl i wtedy ktoś odpowiedni się wypowie.
...
Napisał(a)
bardzo bym chciał żeby ktoś pomógł ułożyć mi dietę... czytałem wiele literatury tylko trudniej wprowadzić to w życie.
.......
...
Napisał(a)
foty słabe, ale widać tam kupę smalcu. Jeżeli szukasz indywidualnej pomocy w sprawie diety to możesz skorzystać z usług trenerów/dietetyków sfd - w tym dziale ja i faftaq, ewentualnie z usług oferowanych przez potreningu.pl , alternatywą jest popracowanie samemu i wklejenie do oceny.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Witam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Hmm, ułóż mi dzetę, a ja tylko będę ją stosował. Masz na sam początek złe podejście, tzn w Twoim wypadku zgodne z Tobą, ponieważ jesteś leniwy. Nikt z nas nie ma pojęcia co robisz cały dzien dokładnie, ile uprawiasz seksu, ile chopdzisz do kościoła itp.
Musisz sobie policzyć zapotrzebowanie kcal. Na pewno jedno z pierwszych działań to będzie obcięcie węglowodanów do ok 200g na dzień. Np. co 2 tyg będziesz bardziej obcinał aż dojdziesz do ok 100g. Dieta IF, poczytaj sobie na jej temat trochę, sam ją narazie używam. W skrócie chodzi o dużą ilośc białka, a niską ilośc węglowodanów. raczej na pewno będziesz musiał kupic odżywkę WPC.
Kolejnym pomysłem są spalacze, ale musisz uzyskac troche inf o nich i jak je stosować, bo na własną ręke radzę nie używać.
Ok 5 posiłków dziennie.
Tak jak buli09876, nie mam pojęcia co robisz 1,5h na siłowni. Rower, koszykówka, nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale ok. W Twopim wypadku nie da się zastosować interwalów, ponieważ nie wykonasz nawet tlenowych.
Musisz sobie policzyć zapotrzebowanie kcal. Na pewno jedno z pierwszych działań to będzie obcięcie węglowodanów do ok 200g na dzień. Np. co 2 tyg będziesz bardziej obcinał aż dojdziesz do ok 100g. Dieta IF, poczytaj sobie na jej temat trochę, sam ją narazie używam. W skrócie chodzi o dużą ilośc białka, a niską ilośc węglowodanów. raczej na pewno będziesz musiał kupic odżywkę WPC.
Kolejnym pomysłem są spalacze, ale musisz uzyskac troche inf o nich i jak je stosować, bo na własną ręke radzę nie używać.
Ok 5 posiłków dziennie.
Tak jak buli09876, nie mam pojęcia co robisz 1,5h na siłowni. Rower, koszykówka, nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale ok. W Twopim wypadku nie da się zastosować interwalów, ponieważ nie wykonasz nawet tlenowych.
...
Napisał(a)
potrzebuję profesjonalnej pomocy a nie pogaduszek typu co robisz 1,5 na siłowni, ćwiczę do twojej wiadomości. Nie mam wiele czasu duzo pracuje. interesuje mnie konkretny plan treningowy i konkretna dieta. wiem co jeść zeby tracic na wadze i co jeść zeby rosnąć.
.......
...
Napisał(a)
MaNiU19902potrzebuję profesjonalnej pomocy a nie pogaduszek typu co robisz 1,5 na siłowni, ćwiczę do twojej wiadomości. Nie mam wiele czasu duzo pracuje. interesuje mnie konkretny plan treningowy i konkretna dieta. wiem co jeść zeby tracic na wadze i co jeść zeby rosnąć.
więc masz 2 opcje o których wspomniałem.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Skoro wiesz co jeśc by tracic na wadze to na co czekasz ? oblicz swoje zapitrzebowanie wklej diete i sie zobaczy co dalej
Poprzedni temat
Afera antybiotykowa w polskim przemysle miesnym.
Następny temat
Twaróg z naturalnym pytanie
Polecane artykuły