Szacuny
1
Napisanych postów
122
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1252
cze fat burnera biore od kilku dni i mam pytanie na opakowaniu pisze ze trzeba brac jednego tabsa przed posilkiem ja biore 3 czy nic mi nie bedzie zadnych skutkow ubocznych nie mam aha ja biore fat burnera plus olimpu
Szacuny
135
Napisanych postów
22600
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
112308
prawdę moowiąc nie orientooję się czy dostaniesz to w ktoorymś z polskich sklepoow netowych - moosisz popytać
z zagranicznego boardu samego pyro nie opłaca się zamawiać - nie kalkoolooją się koszty przesyłki /15$/
artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~doradca w dziale suplementacja~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
36062
jedynym fatburnerem na naszym rynku o którym można powiedzieć, że ma jkikolwiek sens jest hitec....reszta to masa zbędnych składników w śmiesznych dawkach
Szacuny
9
Napisanych postów
166
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
966
a co polecilibyście dobrego na rzeźbe???ja mam 90 kaps. fatburnera,180 kaps. green tea,600 g l-glutaminy co byście jeszcze polecili co to jest ten clen i gdzie to można kupić pod jaką nazwą???????proszę o szybką odpowiedź!!!
Szacuny
11102
Napisanych postów
51193
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Clen, T3, no i DNP, to konkret. Reszta to bajki, dla mlodych dziewczynek czytajacych Samo Zdrowie i chcacych sie szybko i zdrowo odchudzic. Tylko nikt nie wspomina, ze szybko i zdrowo, to bujda na resroach. Szybko to mozna, ale z DNP. Jednak jak ktos to bral, to wie jakie to "zdrowe".
p.s. Sa jeszcze termogeniki. Tez sa dobre, ale tylko te z efedryna.
Szacuny
135
Napisanych postów
22600
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
112308
noo...bardzo zdrowe
dnp przyczynia sie do zwiekszenia prodookcji atp => zwiekszenie metabolizmu i spalania kalorii pochodzacych z kwasoow tłooszczowych
sek w tym ze dosc znacznie podnosi sie akcja serca, tempo oddechu i cieplota ciala dzieki ktoorej niechcacy mozna 'sie ugotowac' %)
artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~doradca w dziale suplementacja~
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.