SUPLE CO ZEZARLEM W CZASIE CYKLU:
*
ester stack 1 pucha - nutrabolics - zostala jedna porcja bo juz nie moglem jesc. smak ochydny, nie dobrze mi sie robilo. walilo chemia na kilometr, bardzo zbrylony.
dzialanie ? moze ciut lepsza pompa, ale zero poprawy jesli chodzi o koncentracje czy wytrzymalosc. nawet 40g porcja nie poprawiala nic. nie polecam ogolnie
*
cell pump 1 pucha duza - biogenix - skonczyl mi sie po nicalych 50 dniach mimo ze mialem brac 10g dziennie, chyba jednak wieksze porcje bralem
smak dobry orange, nie czulem chemi jak w przypadku estera. masa jak widac czyli troche slabo ale silowo i wytrzymalosciowo dobrze. dobra regeneracja co podejrzewam bylo zasluga cp i mono. zdecydowanie polecam i nastepny cykl znowu zrobie z cp
*
creapure 200caps - ultimate - co tu duzo pisac o mono ? trudno mowic co dalo wiecej, cp czy mono, osobiscie obsstawiam ze cp. capsy dobrze sie lykalo, bez problemow. za ta kase warto
*
termo speed extreme - olimp - lacznie zjadlem cos kolo 120 capsow. hmm. nie odczulem za bardzo dzialania, bralem i czulem sie jakbym lykal witamine c. brak pobudzenia, zwiekszonej potliwosci czegokolwiek. capsy duze, trudno sie lykalo, stawaly w gardel. kijowo sie potem mi odbiajalo, cholernie dziwny posmak. nie polecam
*
prolongatum 2x3,5kg - biogenix - smak waniliowy i truskawkowy. obydwa mieszalem z woda zimna, rozpuszczalnosc dobra, smak tez dobry, nie za slodkie, tak w sam raz. jak badania pokazaly warto bylo brac prolo. dobra cena za ilosc i jakosc. polecam
*
tauryna mega caps 300 caps - olimp - coz tu napisac o taurynie
? dobrze wychodzi cena/jakosc, wiecej nie ma cos napisac
*
witamina C 200 caps - vitalmax - j/w
*
ionto vitamin drink liquid 500ml - vitalmax - smak kiwi, bardzo intensywny. na poczatku mi smakowal potem sie troche znudzil, dziwny posmak w mordzie mi zostawal. bez konkurencji prawie. dobra cena i jakosc. nastepnym razem biore truskawkowy smak
* lecytyna 200g - olimp - tu o dzialaniu tez nie ma co pisac, bo nie zauwazylem. mozna lykac jak sie chce a jak nie to tez sie nic nie stanie
* omega 3 - olimp - tez nie ma co pisac. dobry produkt za dobra kase
* chela min - olimp - j/w
z cyklu zadowolony nie jestem za bardzo. diete staralem sie trzymac, nie pilem, nie balowalem, przykladalem sie do cwiczen a efekty gownianie. kasy na suple poszlo a zmiany duzej nie ma. wiec ogolem do tylu go uwazam