Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
9
Napisanych postów
1791
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
38915
planuje dłuższy cykl na enanie za jakiś czas.mam nowe źródło.chce zrobić jednego shota na spróbe i iść na badania.jak mam to zrobić
??po jakim czasie od wbicia iść na badania i jak to badanie ma wygladać?to ma być iran.to dalej pewny stuff??
Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2008-08-21 10:23:21
Szacuny
52
Napisanych postów
1166
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11411
nie bójcie się irana
mają najlepszych terrorystów tutaj też nie zawiodą
klepie nieziemsko!
oceniam na 6+
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Szacuny
9
Napisanych postów
1791
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
38915
spoko ale nie spacjalnie czaje ocb z tym równaniem.chce poprostu sprawdzić czy enan działa zanim kupie większą ilość.jak to jest w przypadku enana?? Czas aktywnego działania: 5-7 dni,czyli jak wbije 500mg po paru dniach powinienem mieć podwyższony poziom teścia jak będzie legit czy ocb??nigdy tego nie robiłem więc pytam.bo nie czaje jednej żeczy.działanie jest odczówalne w 3cim tygodniu,ale poziom teścia we krwi bende miał wysoki (jeżeli jest ok)po 1szej iniekcji??
Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2008-08-21 10:45:29
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
jak dla mnie to bez sensu robic jedno badanie,
ale jak juz musisz to aj bym poszedł po 2 dniach
pamietaj ze badanie jest na wolny testosteron, a nie na ester i to ze nawet jakbys wbil 1g to nie znaczy ze bedziesz mial jakis wy***any wynik...
ja bym zrobil 3 badania i by mi sie to zwrocilo, bo gdyby wyszlo zgodnie z oczekiwaniami, to bym kupił wiecej tego sprzetu
Szacuny
9
Napisanych postów
1791
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
38915
może inaczej zapytam:
jak mam sprawdzić tego enana najlepiej ,nie kupijąc odrazu kilkudziesięciu ampółek??
tylko nie mówcie że wbijać i czekać aż zadziała......
Szacuny
138
Napisanych postów
19103
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
120397
nigdy badan nierobilem ale zrobie sobie tak z ciekawosci po pct i przed cyklem a pozniej w polowie cylku. takze fajnie byloby jakby ktos te badania wyjasnil o co w nich biega itp. itd.
iran wg mnie jest na dobrym poziomie jakosc/cena. niedawno kumpel robil na nim cykl i ok 6-7kg na masie poszlo w 8tyg. takze dzialac dziala bo bral go solo. ja inwestuje w norme i sheringa.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
wewz nawet ten kalulator co kolega wrzucil,
on jest do dupy, ale wzory wprowadzili dobre...
jak bys swoje badania zaznaczyl na wykresie to po 2 szotach powinno ci wyjsc cos takiego.
oczywiscie u ciebie bedzie wolny test i inne wartosci, ale to jest proporcjonalne.