Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
340
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8239
Sprzet zakupiony, start w styczniu
1-4 meta (jelfa) 20mg ed
1-10 enan (jelfa) 200mg e5d
5-6 hepatil
7-12 stanoject(ec)50mg e2d
Białko 80 Hiteca - 7,5kg, Gajner Gain Bolic Olimpa - 6kg, Carbo zastapie ryzem, kasza, warzywami, owocami etc, dieta na pozniomie B-3,W-5,T-1 do tego tranik, cynk, witaminki, magnez, omega 3 no i po dzisiejszym arcie na temat silimarolu, zmienie go chyba na essientiale.
Moje pytanie to:
1. z jakich srodków zrobic pct i kiedy zaczac?
2. jak bede ubijał mięsko na winku to czy zmniejszac wegle i zwiekszac bialko?
Szacuny
16
Napisanych postów
2489
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33177
Tran możesz zastapić oliwą albo olejem lnianym - taniej wyjdzie.Węgle zmniejsz ale 3białka gramy moim zdaniem Ci starczą chociaż zawsze możesz zwiększyć i zobaczyć co się stanie.
Szacuny
6
Napisanych postów
340
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8239
w dupe mac, troche dlugo ten clomid, strasznie*****owo czuje sie na clomie a tu piszesz ze trza go szamac az (12-20) 8 tyg. no ale coz jak trzeba...
a nolvadex jak rozlozyc w cyklu bo nie bardzo kumam, zrozumialem tylko ze 30 tablet ale kiedy zaczac?
Szacuny
107
Napisanych postów
10949
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
65995
2 listki Clomidu (24 tab) i pudełko Nolvy (30 tab) potrzebne będzie. Wszystkiego nie zużyjesz, będziesz miał na przyszły cykl. Startujesz 2 dni po ostatniej dawce wina:
To moja sugestia odbloku, mi by taki starczył, a Tobie? Nie wiem, ewentualnie przedłużysz Clomid. Specjalnie napisałem 100mg, ale za to dłużej, żebyś nie miał trzasków w głowie. Pozdro.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]