SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

domowe warunki

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 886

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 65 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 546
Witam mam 17 lat w bicepsie 33cm. Jak mam ćwiczyć aby szybko powiększyć obwód? ważę 71 (ważyłem 83 ale zrzuciłem) mam do dyspozycju : gryf + obciążenie 25 kg, niestety nie mam warunków na ławeczkę. posiadam jeszcze drążek do podciągania się, wiem to nie z doby sprzęt. Cwiczę dziennie regularnie od 30min - 1h. Jakie ćwiczenia wykonywać? robiłem serię :
podchwyt 15
nadchwyt 15
zgięcia samym nadgarstkiem 30 (na przedramię)
za karkiem 15
pompki 20

i po tym od nowa to samo:)
Czy uzyskam jakiś efekt ćwiczą regularnie 6 razy w tygodniu lub 7? czy z taki obciążeniem będzie widoczny jakis efekt? Bo szczerze ćwiczę tak codziennie i nie mam po tym siły na nic. PROSZĘ O POMOC I PORADY!
czy dam radę z taki sprzętem do 36-38 dobić biceps?

Until you're fighting, you are the winner.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 108
Myślę,że gryf może Ci coś dać, ale na krótką metę. Po jakimś czasie będzie potrzebował większego obciążenia. Proponuję zastanowić się nad pompkami, jeśli chodzi o domowe warunki.Tak moim skromnym okiem ;) PZDR.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11083 Napisanych postów 51093 Wiek 29 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 561
nic dziwnego ze nie masz sily na nic, jak cwiczysz codziennie. O regeneracji slyszales?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 312 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3921
proponuje CI: ćwicz trzy razy w tygodniu(pon-śr-pt) podciąganie podchwytem, uginanie ramion ze sztangą(tylko skombinuj więcej obciążenia) i zainwestuj w gryfy sztangielek- wtedy np uginanie ramion o kolano.Zawsze gdy to możliwe dodawaj obciążenia. Myślę że to coś da

Mój dziennik:http://www.sfd.pl/Proteo_system_by_jajek999_Wstawaj_i_walcz!!!!-t578639.html - zapraszam!

Jeśli pomogłem to daj SOG'a;)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rozpiska + suplementacja

Następny temat

Plan Mawashiego

redox 2