...
Napisał(a)
Siemka, chciałbym dorzucic wraz z redukcja masteron, aktaulnie solo test enan 500week, ile wrzucic masteronu enan na początek?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mam już pod ręką, zmieniłem na pracę bardziej fizyczną, czuje gorsza regeneracje i jestem zmuszony ostatnio do krótszego czasu snu, dlatego chciałem wrzucić
tutaj master nie pomoze. Konieczna jest poprawa jakosci snu jesli nie ma mozliwosci czasowo wydluzyc jego okresu. srodki nie zastapia podstaw niestety. tym bardziej na redukcji ze snem tez moze byc nieco gorzej.
master nadaje sie na koncowke redukcji bardziej niz na poczatek, to srodek bardziej kosmetyczny, poprawiajacy wizualnie sylwetke pod katem "gestosci miesnia"
tutaj master nie pomoze. Konieczna jest poprawa jakosci snu jesli nie ma mozliwosci czasowo wydluzyc jego okresu. srodki nie zastapia podstaw niestety. tym bardziej na redukcji ze snem tez moze byc nieco gorzej.
master nadaje sie na koncowke redukcji bardziej niz na poczatek, to srodek bardziej kosmetyczny, poprawiajacy wizualnie sylwetke pod katem "gestosci miesnia"
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
lodzianin1
2. WAGA:98
3. WZROST:188
4. WYMIARY:nie wiem, nie robię
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata
6. DIETA
-białko: 200
-węglowodany: 270
-tłuszcz: 90
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:nigdy nie było
9. CEL CYKLU: redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 18
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endomorfik
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: tak
...
Napisał(a)
Redukuj na samym testo
Master to nie żaden spalacz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin1Redukuj na samym testo
mam już pod ręką, zmieniłem na pracę bardziej fizyczną, czuje gorsza regeneracje i jestem zmuszony ostatnio do krótszego czasu snu, dlatego chciałem wrzucić
...
Napisał(a)
To jest raptem 5 miesięcy sensowna dawka mastera e to 400/600 mg i wyjdzie że na 1 cyklu 5 miesięcznym jesteś juz na ponad gramie saa co dalej??
1
...
Napisał(a)
Saa to tylko dodatek kluczem jest dieta na tym etapie tyle saa nie jest Ci do niczego potrzebne
Zrobisz jak uważasz
Zrobisz jak uważasz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!