...
Napisał(a)
rocznik 87 pierwszy cykl 100mety i 15 omy staz ****a z miesac w piwnicy skonczyl cykl z powodu krwotocznego zapalenia stawow obrzeki popekane naczynia ogolnie jest w szpitalu i nie cieszy sie z wakacji teraz podsumowanie jak cos robicie to robcie z glowa zdrowie jest jedno i mozna sobie je z***ac bardzo szybko
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ale przynajmnniej widac przyrosty gołym okiem. Po 2 tygodniach tego cyklu 2 centy w bicepsie i wklatce tez
...
Napisał(a)
no i co z tego jak nikt go nieznal
malo to takich,z reszta sam lubie przypie.. spora dawke testy
Zmieniony przez - -siergiej- w dniu 2006-07-25 16:19:03
malo to takich,z reszta sam lubie przypie.. spora dawke testy
Zmieniony przez - -siergiej- w dniu 2006-07-25 16:19:03
historie piszą zwycięzcy,a prawo stoi po stronie silniejszego
...
Napisał(a)
ja jestem 88 i planuje w połwie września 91 mety i co mam teraz zrobic? zabić sie?
pozdro!
pozdro!
gdybyś robił regularne zastrzyki
dziś miałbyś 100 razy zepsze wyniki
...
Napisał(a)
kazdy taki i tak mysli sobie " sranie w banie" dopoki sam sie nie przekona
tacy byli, sa i beda 

fitnessstore.pl
...
Napisał(a)
a ja sobie mysle(nie ublizajac nikomu) jak trzeba byc glupim zeby brac sie za koks tylko po to zeby byc wiekszym?? przeciez to nie ma sensu...nie ma sie z tego kasy, nic sie nie ma tylko pare kilo i utrate zdrowia i kasy..rozumiem poniekad zawodowcow ktorzy za wyniki maja spora kase i dlatego sie kluja i Bog wie co jeszcze lecz sa pod opieka specjalistow i bioroa wszystko z glowa i pod odpowiednia kontrola, mi sie wydaje, ze jesli nie ma sie zamiaru byc zawodowcem i czerpac ze swojich osiagow wiekszych kozysci to branie nawet glupiej maeki(ktora i tak nie jest najmniej szkodliwa) jest nie madre
taki tekst umoralniajacy...wiem, ze mnie ponioslo

taki tekst umoralniajacy...wiem, ze mnie ponioslo

...
Napisał(a)
koles odemnie z miasta to se siergiej przy******l w dupie mam to co lubisz ja podaje przyklad zeby myslec troche alee tu nie kazdy mysli widac eh
...
Napisał(a)
jesli to twoj kolega to tylko pogratulowac ze mu nie odradzales
off
off
historie piszą zwycięzcy,a prawo stoi po stronie silniejszego
...
Napisał(a)
co wogole sadzicie na temat mety, polska czy ruska lepsza a moze Naposim lepszy? Prosze o fachowa odpowiedz
...
Napisał(a)
Ja kiedys slyszalem:
dobre-lepsze-ruskie
sry za offa ale nie moglem sie powstrzywac
dobre-lepsze-ruskie

sry za offa ale nie moglem sie powstrzywac
„Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.”
Richard Kim
Polecane artykuły