Szacuny
9
Napisanych postów
64
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
378
co pan sadzi o tych 3 niby przereklamowanych suplementach szczegolnie hmb?
i 2 pytanie: czy zmiana treningu silowego 2-8 powtorzen , na trening o duzej ilosci powtorzen ok 20-30, spowoduje spadek masy i sily?
dodam ze zmiany chce dokonac bo od paru lat mam zastoj na treningu silowym i nic nie idzie:(
pozdr.
Szacuny
206
Napisanych postów
3300
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
28036
w tem hca cla rozpisalem sie w naszym dziale dosc dokladnie. / patrz spalacze tluszczu/jesli wnikliwie przeczytasz art na pewno wyciagniesz wl. wnioski. co do hmb totalna porazka , szkoda pieniedzy, tzn zysk z suplementacji hmb jest znikomy w porownaniu z jego cena
pozdr
mc
Zmieniony przez - marek.c w dniu 2007-10-08 16:31:37
Szacuny
9
Napisanych postów
64
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
378
a ile gram dziennie bierzesz i czy masz jakies obektywne dowody na to ze to od hmb a nie np oddiety czy innych supli ?,bo z tego co wiem tona forum byl koles co bral po 20 gram i nic mu nie dalo oprocz spadku cisnienie i efektu diuretycznego.
Mrku C.moze cos wiecej o hmb ,czy to woguke kit? czemu w usa go nie reklamuja?
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
69
co masz na mysli mowiac skora jak papier? efekt diuretyczny po hmb?bo mi hmb obniza cisnienie i i powoduje pozbycie sie obrzekow, miesnie sa jakies sflaczale po nima skóra fakt cienka i gladka
Szacuny
206
Napisanych postów
3300
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
28036
sami widzice jak rozbiezne mamy opinje w temacie suplementow.
dla mnie hmb to totalne placebo, nic a nic nie dziala. zreszta tak subiektywnie to uwazam ze kolo 80% suplementow na naszym rynku to placebo. sa firmy produkujace prawie samo placebo.
ale tak bylo i bedzie
pozdr
mc