Szacuny
0
Napisanych postów
143
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1038
witam....jednak założyłem nowy temat bo kolega zdenerwował sie za podczepienie do jego ...;)otóż jak wcześniej pisałem : od poniedziałku zaczynam trening na mase dieta oczywiście jest i tu jest właśnie zaczyna sie moje pytanie... ostatni posiłek przed snem to 100-150g twarogu i 10ml oliwy, próbowałem zjeść to razem (twaróg polałem oliwą) ale nie wchodzi mi za bardzo, kolega mówił ze je najpierw twaróg a potem pije oliwe ale to też nie zbyt przyjemna wersja;););), macie jakiś lepszy sposób zeby to zjeść a może jakis inny posiłek zastępczy....
pomóżcie?????...
z góry dzięx......
Szacuny
5
Napisanych postów
7832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
81052
jest tak jak MARIO mowi jesli chodzi o markety, znajdziesz dobry rybny i bedziesz mial piekne filety ktore po rozmrozeniu nie puszczaja prawie nic wody!
Szacuny
0
Napisanych postów
143
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1038
dzięx wszystkim z tych propozycji napewno wybiore coś pod siebie...jeszcze raz dzieki
a jesli chodzi o pytanie Nitroman "Jaki masz cel, jaką budowę?" to powiem tak, byłem trochę gruby i jechałem redukcje i z efektów jestem bardzo zadowolony:) ale teraz bym chciał troche na masie mięśniowej brzybrać...