SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

depresja, niedobór wydzielania testosteronu

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6668

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 904 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43576
testosteron całkowity 0,77 (norma 2,8 - 8,0)
FSH 0,7 norma (2,8 - 8)
LH 0,91 norma (1,7 - 8,6)

brałem sterydy anaboliczne
różne estry testosteronu, metandienon, dekanian nandrolonu

po ostatnim cyklu ok 20-tygodniowym próbowałem się odblokować hcg w ostatnim tygodniu brania propionatu a później clomidem i tamoxifenem

pojawiła się depresja, po 2 tyg odstawiłem odblok, po kolejnych 2 tygodniach wyniki badań jw
depresja ogromna się utrzymuje, lekarze nie bardzo potrafią mi pomóc, tzn trafiam na takich, którzy twierdzą, że nic mi właściwie nie jest, jeden zapisał mi DHEA (biosteron)

pomocy
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 621 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5245
na kazde zmartwienie jest lekarstwo
proponuje odblok naturalny
1Tribulus terestris
2zen-szen
3zma
4 i wiele innych
5 i dobre rady jak sobie z tym poradzic
jesli masz pytania to pisz smialo

Zmieniony przez - wolf9 w dniu 2009-02-25 18:51:21

I'll Show You How Great I AM!!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 SEBASTIAN SZMIT Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7525 Napisanych postów 79364 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 668540
wolf nie rób śmiechu , koles ma zablokowana przysadkę a Ty mu roślinki proponujesz

Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2009-02-25 19:36:18
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 904 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43576
help me
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 SEBASTIAN SZMIT Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7525 Napisanych postów 79364 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 668540
skąd jesteś ? Na śląsku jest jeden dobry endokrynolog-androlog
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 180 Napisanych postów 1239 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3510
NO tak to jest wyglada na to ze 10 letni chlopczyk ma wiecej testosteronu od Ciebie. A bylo nie brać

mgr fizjoterapii
terapeuta manualny

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 904 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43576
z łódzkiego, jak możesz, to daj namiar na priv, zawsze coś :)

Zmieniony przez - p1r3k w dniu 2009-02-25 23:30:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 838 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 37787
atakuj do psychiatry

Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 904 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43576
Piotr Zeml popisałeś się

wytrysk wizyty u specjalistów mam już za sobą, niestety ciężko uzyskać jakąś pomoc medyczną tak naprawdę; nawet mimo sporych nakładów finansowych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 838 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 37787
a jakie brales leki, troche to dziwne, bo jest wiele ktore pomagaja, typu klony, setaloft, sympramol, citabax, po 2 tygodniach masz banana na twarzy


miales proponowana terapie behawioralną/zajecia z psychoterapii?

Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 180 Napisanych postów 1239 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3510
Nie no po prostu bez sensu ze na forum pisza tacy ludzie jak Ty i z takim tematem. To jest dla mnie wtakim razie nie forum kulturystyczne tylko pseudokulturystyczne bo jak Cie mozna nazwac. Brales srodki o ktorych dzialaniu musiales niewiele wiedziec. To i tak dobrze ze watrobe masz cala, serce ok chociaz nie wiadomo. Najmlodszy zawalowiec ktorego znam mial 19 lat po koksie. Przezyl ledwo ledwo. Odstawil tak ze mysle ze to jest ostrzezenie dla tych ktorzy chcia "iść na skróty".

mgr fizjoterapii
terapeuta manualny

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

czeste oddawanie moczu

Następny temat

staw skokowy

Shaker