brałem sterydy anaboliczne
różne estry testosteronu, metandienon, dekanian nandrolonu
po ostatnim cyklu ok 20-tygodniowym próbowałem się odblokować hcg w ostatnim tygodniu brania propionatu a później clomidem i tamoxifenem
pojawiła się depresja, po 2 tyg odstawiłem odblok, po kolejnych 2 tygodniach wyniki badań jw
depresja ogromna się utrzymuje, lekarze nie bardzo potrafią mi pomóc, tzn trafiam na takich, którzy twierdzą, że nic mi właściwie nie jest, jeden zapisał mi DHEA (biosteron)
Szacuny
180
Napisanych postów
1239
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3510
No to są objawy choroby afektywnej, podczas studiow widzialem takie osoby np w Katoqwicahc w zakładzie psychiatrycznym, to nie sa zarty moze to doprowadzic do schizofreni czyli rozdwojenie jazni. Moja rada idz z tym do psychiatry
Szacuny
10
Napisanych postów
621
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5247
na kazde zmartwienie jest lekarstwo
proponuje odblok naturalny
1Tribulus terestris
2zen-szen
3zma
4 i wiele innych
5 i dobre rady jak sobie z tym poradzic
jesli masz pytania to pisz smialo
Zmieniony przez - wolf9 w dniu 2009-02-25 18:51:21
Szacuny
180
Napisanych postów
1239
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3510
Nie no po prostu bez sensu ze na forum pisza tacy ludzie jak Ty i z takim tematem. To jest dla mnie wtakim razie nie forum kulturystyczne tylko pseudokulturystyczne bo jak Cie mozna nazwac. Brales srodki o ktorych dzialaniu musiales niewiele wiedziec. To i tak dobrze ze watrobe masz cala, serce ok chociaz nie wiadomo. Najmlodszy zawalowiec ktorego znam mial 19 lat po koksie. Przezyl ledwo ledwo. Odstawil tak ze mysle ze to jest ostrzezenie dla tych ktorzy chcia "iść na skróty".