.:::Amicum:proba:::Probatum:ama:::.
...
Napisał(a)
witam mialem juz kontakt z saa ale nigdy z winem i mam pytanie czy dawki 30mg ed dadzą efekt przy wadze 97kg? czy jednak te 40mg to minimum??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z omką i deką na ubicie i wejscie na redukcje z clenem tak postanowiłem i tego nie bede zmieniał a ankieta jest w profilu. tylko o dawki sie rozchodzi bo mam 100 wina i jak pociagne 40mg to bedzie na 25 dni a 30mg na 33 dni.
...
Napisał(a)
A 40mg przypadkiem nie zadziała mocniej przez 25 dni niz 30mg przez 33dni?? i takie z innej beczki pytanie: Czy moge obejść sie bez oslonek przy winie i clenie?
...
Napisał(a)
clen zamierzam brać 40,40,40,60,60,60,80,80,100,100,80,80,60,60,60,40,40 -->2 tyg off i znowu 18dni on. Ma ktoś jakies zastrzezenia do takich dawek?
...
Napisał(a)
niech sie ktoś jeszcze wypowie czy 30mg wina przez 33dni czy 40mg przez 25dni? Jak będzie lepiej i kiedy wino uzyskuje szczytowe działanie????
...
Napisał(a)
ile tygodni minimum według ciebie i jakie dawki są dobre??
...
Napisał(a)
za 35 dni mam odblok po omie i dece i jak tu wino ciągnąć podczas odbloku czy co??
Polecane artykuły