Żyj By Walczyć Następnego Dnia...
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźNa stawy przewiduję saszetke dziennie animal flex, do tego 6 kapsułek universal jointment oraz nutrend Flexit Drink 20g dziennie
edit. jesli omega3 sie zalicza do smarowania stawow to takze biore - 3 caps dziennie (500mg x 3)
Zmieniony przez - kapitanp w dniu 2011-03-17 14:45:41
Animal Flex, Flexit drink, wszelkiego rodzaju glukozaminy, jakieś 'joint repairy' - mnóstwo tegom najlepsze jest Animal Flex jednak.
Cukrzyk-since 11.10.2010
Dopiero rosnę.
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html -moja galeria.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
same winko lipa dałbym propa i npp pozatym ze lepsze efekty to profil lipidowy będzie w lepszym stanie.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Żyj By Walczyć Następnego Dnia...
Celem cyklu byla poprawa sily w stosunku do masy oraz poprawienie gestosci aby startowac w wyzszej klasie wagowej w SW. Musze przyznac, ze sila poszla, barki ruszyly i plecy tez duza poprawa. Ale to wszystko kosztem STAWOW, ktore konkretnie dostaly po dupie.
Postanowilem chronic stawy glukozamina weidera, ktora gowno pomagala (70zl), wiec bylem zmuszony kupic anmial flexa (120zl jakos, ktory rzeczywiscie zmniejszyl bol stawow.
Trenowalem 5 razy w tyg. 4 x silownia i 1 x mma jako ponowne przyzwyczajenie organizmu do tego typu wysilku fizycznego, po 6 mies. typowego treningu kulturystycznego.
Dzien po treningach mma oraz tricepsow mialem okropne bole, ktore mozna porownac do bolow reumatycznych. Cykl skonczylem 2 tygodnie temu, ciagle jem animala flexa, silownie teraz mam raz w tyg. a mma 3 razy i podczas kazdego treningu moje stawy i kosci mnie strasznie nap*****aja.
Podsumowujac. Mimo skonczonego cyklu, stawy i kosci dalej strasznie bola i zastanawiam sie co z tym fantem zrobic, podczas cyklu wyskoczylo sporo dodatkowych wydatkow (dokupowanie witamin, esseliv, animal flex). Do tego trening typowo silowy odpada bo od chrupania w stawach az sie nie dobrze robi, tazke ostrzegam przed braniem wina solo, bo efekty nie sa warte kosztow i skutkow ubocznych.
Jest to oczywiscie sprawa indywidualna, na Ciebie moze zadzialac inaczej, a jak juz sie decydujesz to tak jak Ci inni radza, dorzuc tescia lub deke
Pozdrawiam i powodzenia w wynikach