SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

czy to niedoczynnosc tarczycy???

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1354

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 190 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3789
witajcie ostatnio robilem badania krwi i TSH wyszlo mi troche podwyzszone a mianowicie mam TSH=5.43 czyli mam zawyzszone.Lekarz kazal mi zrobic badania na ft4 i wyszlo mi14.02 czyli w normie.Robilem jeszcze USG tarczycy i wyszlo ze mam miernie powiekszona do V=26,5ml mam jeszcze jakies zmiany wlokniste i jakies powiekszone pecherzyki strukturalne,bardzo sie tym syfem zaczalem martwic i caly czas o tym mysle w czwartek ide do lekarza,dzis na silce mi sie pierwszy raz w ciagu 5 lat w glowie zakrecilo tak ze myslalem ze upadne,czy to moglo byc od tego czy to stress?Nurtuja mnie te pytanie moze ktos z was moze mi cos pomoc w czwartek itak bede wiedzial z gory dzieki za posty
pozdro

to fight is our honour!!!!!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 499 Napisanych postów 9533 Wiek 43 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18704
no raczej z nerwów to zachwianie
spoko - nie martw się !

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ból karku/plecow...

Następny temat

Co zrobic z tym gardlem;/ help:(

Obnizka