Szacuny
11182
Napisanych postów
51923
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
najaktywniejszego ?? bo aktywnym mozna sie latwo zrobic wazne zeby bylo wypowiedzi mialy jakis poziom :P i cos wnosily a nie by;y to ciagle pytania bo np moge ich zrobic dziesiatki bo mnie niektore nurtuja bede najaktywniejszy ale nie posiadam wiedzy aby na nie odpowiedziec :(
Szacuny
11182
Napisanych postów
51923
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czyli za spam uwazasz pytania ktore nie sa pozbawione sensu??? jesli tak to po co jest ten dzial?? chyba po to aby młodych ludzi ukierunkować, pomagać i informować a nie traktowac z gory jako"spamerów"....
Szacuny
209
Napisanych postów
2106
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33665
Danone: kryje się w tym jednak pewien błąd logiczny. Jeśli oceniacie poziom merytoryczny to zakładacie apriori, że jesteście wybitnymi ekspertami w danej dziedzinie. Niejako poddajecie ocenie informacje przekazywane przez uczestników forum. I teraz pytanie za 100 punktów: a co Wam pozwala myśleć o sobie jako o ekspertach? Np. teraz rozgorzała dyskusja między mną a anarem na temat wit. C. On proponuje 200mg jednorazowo, a ja 1g. Skoro on wygrywa w konkursie to tak, jakbym wprowadzał kogoś merytorycznie w błąd, bo przecież jego wypowiedź została opłacona kwotą blisko 300zł miesięcznie. Domyślam się więc, że oceniający w konkursie uznają, że anar ma rację. A co jeśli się mylą? Jeśli nie to dlaczego nie wezmą udziału w dyskusji ujawniając niezbite dowody na moją pomyłkę.
Wiesz... chodzi mi o taką sytuację "wiem, ale nie powiem". Reszta zgaduje więc i ten, kto trafił najbliżej (a raczej pierwszych pięciu) dostaje szmal. Dziwne... Tym bardziej, że to JA mam zawsze rację!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51923
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wysoki poziom merytoryczny moze byc tez nie tylkoodpowiedzi ale tez i pytan przeciez ludzie ktorzy np nie maja doczynienia z kulturysyka nie wiedza nawet nieraz o co się pytać. A jak nie pytaja dalej zyja w niewiedzy wiec potrzebne jest i spojrzenie z tego katu
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
nie zrozumiales mnie
nie mowie tutaj o pytajacych tylko o odpowiadajacych...nie bralem pod uwage tego ze mozesz myslec iz ktos zadajacy pytania bedzie wygrywal konkurs
Szacuny
11182
Napisanych postów
51923
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czyli pytajacy mimo tego że zadaje sensowne pytania dzieki ktorym inni wchodza w dyskusje oraz rozwija sie dział, ukazują się coraz to nowe spojrzenia ukazane przez innych userow, nie ma szans wygrać?..... dziękuję postoję..
Wychodzi na to że lepiej traktujecie osoby ktore kolejny raz przeklepią ten sam text ktory był już wałkowany dziesiątki razów, bo pytania sa te same...
I tu się pojawia inne spojrzenie mianowicie brak sensownie zadawanych pytan, ciagle Ci sami wygrywaja bo brak kompetentnych pytan gdzie już nie było by tak łatwo przytoczyć wczesniejsze wypowiedzi.