...
Napisał(a)
Piszcie co sądzicie od piciu kawy w okresie budowania masy, nie wiem czy kawa wpływa pozytywnie czy też wręcz odwrotnie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kafeina nie ma tak silnego działania że mogłaby kożystnie/niekożystnie wpłynać na miesnie
poprostu pobudza i mozesz ja wypic np.przed ciezkim treningiem
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że na naszym forum dzieje się coraz gożej-SOGi mogą dawać tylko abonenci,dziewczyny nie chcą wklejać fotek i wysyłac CV do zainteresowanych,a administrator wyjechał po koszulki "zaraz" wraca-może wkońcu zobaczymy jak wygląda. A czy nie wkur.wa Cie że Quart nie ma moda
Możesz to zmienić głosując na TAK!- https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=111962
poprostu pobudza i mozesz ja wypic np.przed ciezkim treningiem
Czy nie uważasz że w naszym kraju każdy klepie biede?(a faceci coś jeszcze)Czy nie sądzisz że na naszym forum dzieje się coraz gożej-SOGi mogą dawać tylko abonenci,dziewczyny nie chcą wklejać fotek i wysyłac CV do zainteresowanych,a administrator wyjechał po koszulki "zaraz" wraca-może wkońcu zobaczymy jak wygląda. A czy nie wkur.wa Cie że Quart nie ma moda

...
Napisał(a)
Kawusie mozesz chlac bez przeszkód ale bez przesady!Ostatnio czytałem artykulik ze kawusia dobrze działa na zakwasiki !!
:)Kolejny dzień treningu czyni cię silniejszym i większym.:)
...
Napisał(a)
Kawa Jest środkiem DOPINGUJĄCYM. Prawdą jest, że sportowcychętnie po nią sięgają. Dzieję się tak, gdyż kofeina zwiększa wydzielanie tzw. neuromediatorów (m.in. hormonu adrenaliny), które rozszerzają naczynia krwionośne i oskrzela, co ułatwia oddychanie. Przyspieszają one także przemiany metabolicznei pozwalają skrócic rozgrzewkę przed zawodami. Filiżanka kawy nie zaszkodzi sportowcowi, jeśli jednak wypije on jej zbyt wiele, będzie nadmiernie pobudzony, pojawią się problemy z koncentracją, a po pewnym czasie poczuje on większe zmęczenie, niż gdyby kawy nie wypił. Nie można jej polecic osobom uprawijącym sporty, w których trzeba być na najwyższych obrotach przez kilka godzi, np. tenisistom, chodziarzom, maratończykom. Natomiast tym, którzy biegają krótkie dystanse, filiżanka kawy przed startem może pomóc. Do wad kawy należy jeszcze hamowanie wchłaniania żelaza.
Więc "używaj" kawy z rozsądkiem.
Pozdrawiam !
Veko
Więc "używaj" kawy z rozsądkiem.
Pozdrawiam !
Veko
Cały układ jest tak silny, jak silne jest jego najsłabsze ogniwo.
Pozdrawiam !
--==Veko==--
Polecane artykuły