SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

czy odżywki/ suplementy są dla mnie?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1000

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 19
Witam
mam taki problem..
Mam 176cm i 51 kg (zaznaczam że jestem dziewczyną) . Chce przytyć ale to sie nijak nie chce udać:( Obżeranie sie , ale to kompletnie nic niedaje , potrafie zgubic kilogram w ciągu pół dnia w związku z tym mam takie pytanie czy istnieją dla mnie jakieś suplementy na zwiększenie masy(tak chociaż 3 kg)i czy w ogóle moge brać takie coś skoro nie jestem żadną kulturystka, a prowadze sobie srednio aktywny tryb życia ( jakieś ćwiczenia w domu , 6 weidera , czasem basen i bieganie) ???
barrdzo prosze o odpowiedź
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 859 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6352
Zostań modelką

Bez ćwiczeń to nie ważne co byś brała kilogramy nie przybędą.

Odra opolska - królowa całego Śląska !
Jak ważny jest posiłek potreningowy ! - http://www.sfd.pl/[art]_Okno_anaboliczne-t502247.html
Nie zapominaj o solach mineralnych! - http://www.sfd.pl/[art]_Sole_mineralne-t574211.html
Problem ze snem? - http://www.sfd.pl/[art]_Problem_z_regeneracją_Może_to_bezsenność_[art]-t678830.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 79 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
Modelka tez musi miec na sobie cokolwiekmieska-szkielety wcale nie sa fajne.

Mysle ze dieta tutaj to idealne wyjscie, nie bierz sie za suple bo i tak nic nie dadza bez poprawnego odzywiania. Nie tacy watpili w potege diety, a jednak nawet najtwardsi ekto lapiakilogramy. Grunt to dobra micha.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 534 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12809
Zgodzę się z kolegą wyżej. Obżeranie byle czym Ci nic nie da. Dieta jakaś fajna powinna pomóc. Jeśli już jesteś taka uparta na te suplementy/odżywki, to ewentualnie jakiś gainer powinien być dobrym rozwiązaniem. To chyba na tyle. Pozdrawiam ;)

jak kto dba tak i ma :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 19
dzięki za odpowiedzi:p a moglibyście ewentualnie powiedzieć czym warto sie obżerać by przytyć? jak szukam jakichś diet to przeważnie są albo odchudzające, albo dla facetów;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1575 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 21286
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 113 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 706
z takim wzrostem i waga chyba zle nie wygladasz

..Jedz (Ryż, Pierś) Do końca Do Upadłego Bo DIETA To Podstawa By Dążyć Do Czegoś..

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

hi-tec dobry wybor??

Następny temat

mini zestaw prosze o porade

WHEY premium