ja wlasciewie nie wiem co mam bo objawy mam jak przy niedoczynnosci: niemoge schudnac mimo niskokalorycztej bogatobialkowej diety ok 1500 kcal dziennie i do tego 3 godziny dzienni eaerobik i 3 razy w tygodniu silownia, mam celuliti sn atylku, jestem spuchniety woda, mam sucha luszcaca sie skore zatkane pory al eteraz objawy nadczynnosci:od 5 lat stan podgoraczkowy ok 37,5 , pobudzenie nerwowosc, pocenie sie , ciepla skora, niepokoj, klopoty ze spaniem, szybkie bicie serca, wyniki mam w normie otoo niektore z nich: ATNY-TG <20.0 (ponizej40 IU/ml ,ANTY-TPO 13 (norma ponizej 35IU/ml) ,testtosetron2,52 (3.0-10.6ng/ml) ,fT4 13.88pmol/l (norma 9.0-24.0 pmol/l) , TSH 0.856mIU/I (norma 0.35-5.5mIU/I) ,PROLAKTYNA 210.65 uIU/ml (45-375) , PROGESTERON 2.57 nmol/l (0.9-3.9) , MORFOLOGIA KRWI: LEUKOCYTY 6.72,ERYTROCYTY 4.84, HEMOGLOBINA 14.8 , HEMATOKRYT 41.2 ,MCV85, MCH 30, MCHC 35,RDW 12,HDW 2,45,PLYTKI KRWI 157, MPV 10, NEUROCYTY 3.03, LIMFOCYTY 2,75 , MONOCYTY 0,48, EOZONOCYTY 0,19 ,BAZOCYTY 0.05 , LUC 0.21 ,%NEUROCYTOW 45, %LIMFOCYTOW 40, % MONOCYTOW 7.2 , % BAZOCYTOW 0.8, % LUC 3.1, CHCM 34 ,OB 2 ,znowu TSH 2.173 mlU/l , ASO 10 IU/ml, CRP 0.12 mg/l ,TSH 1.357 mlU/I MOCZ: GLUKOZA ,BILIBURINA,CIAAL KETONOWE,ERYTROCYTY,BIALKO,AZOTANY,LEUKOCYTY-negatywny , CIEZAR WLASCIWY 1.010, PH 6.5 ,UROBILIGEN 0.2 E.U./dL ,GLUKOZA W OSOCZU 104 na czczo , SUROWICA: BILIRUBINA 0.9 , ALAT 22 , AspAT 22 , GGTP 14 , AMYLAZA 77 , ponadto nieznacznie obnizone FSH i LH ,ESTRADIOL W NORMIE , EKG, USG JAMY BRZUSZNEJ, ECHO SERCA, RTG KLATKI, GASTROSKOPIA, SPIROPMETRIA, POSIEW NESIENIAI MOCZU WSZYSTK TO OK
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to mowisz ze co to jest jak sie ma takie objawy "mam celuliti sn atylku, , mam sucha luszcaca sie skore zatkane pory al eteraz objawy nadczynnosci:od 5 lat stan podgoraczkowy ok 37,5 , nerwowosc, pocenie sie , ciepla skora, niepokoj, , szybkie bicie serca"
zamiast klopotow ze spaniem to mam klopoty ze wstaniem, w sumie caly czas bym spal, zamiasty pobudzenia mam mula strasznego ale reszta sie zgadza, no i ostatnio zauwazylem ze mam celulit na dupie
Jak to leczyc ??
halo?
Zmieniony przez - rules200 w dniu 2005-06-20 20:04:42
zamiast klopotow ze spaniem to mam klopoty ze wstaniem, w sumie caly czas bym spal, zamiasty pobudzenia mam mula strasznego ale reszta sie zgadza, no i ostatnio zauwazylem ze mam celulit na dupie

Jak to leczyc ??
halo?
Zmieniony przez - rules200 w dniu 2005-06-20 20:04:42
...
Napisał(a)
Jak leczyc? IMO: pupka w troki i zajac sie czyms innym niz siedzenie na niej i rozmyslanie o chorobach. Samo jej ruszenie pomoze na cellulit
BTW: A co ty masz na tym tylku? Cellulit czy cellulitis? Bo to jednak roznica jest...

BTW: A co ty masz na tym tylku? Cellulit czy cellulitis? Bo to jednak roznica jest...

...
Napisał(a)
Martucca - archeologu
Stary temat i w prowokacyjnym tonie,hehe.
Dziwne,ze nie zostal skasowany.

Stary temat i w prowokacyjnym tonie,hehe.
Dziwne,ze nie zostal skasowany.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!