...
Napisał(a)
kupie zel ANDRACTIM!!!! nawet z 3 tubki tylko zeby gino zniklo,i jeszcze z 50 tabletek nolvadexu ,jak mozesz zalatwic andractim gel to pisz na gg 7304737
...
Napisał(a)
Apropo gino...Mija i nie ma z tym wiekszych problemow. Jak ktos sie tego "dorobil" to wie. Nie potrzeba na to lat ani bzdurnych masci.Nie piszcie glupot.Oczywiscie jak ktos bzykal koks jak dzik bez opamietania i robil to bezmyslnie to bedzie to u niego trwalo duzo dluzej ale to chyba nikogo z Was nie dotyczy.Dla niedowiarkow: sam bylem "nosicielem" tego zjawiska i jakos dziwnie szybko ustapilo razem z odstawieniem na bok specyfikow ktore to spowodowaly.
Pablo
...
Napisał(a)
A tak teoretycznie, gdyby ktoś z ginekomastią drastycznie schudł, np. 20 kg, mam na myśli totalne wysuszenie
? Nie spaliłby tego?

Cioś
...
Napisał(a)
Właśnie takie samo pytanie chciałem zadać.
Jestem gruby od kąd pamiętam ,a teraz jestem na ostrym odchudzaniu i zastanawia mnie czy jak osiągne wagę np. 90 kg ,to mi to zniknie lub cofnie się znacząco ?
Jestem gruby od kąd pamiętam ,a teraz jestem na ostrym odchudzaniu i zastanawia mnie czy jak osiągne wagę np. 90 kg ,to mi to zniknie lub cofnie się znacząco ?
...
Napisał(a)
ch** tez tak myslalem ze zniknie jak sie odchudze schudlem 20kg i nadal to samo/
pozostaje operacja

Doradca i specjalista w dziale Motoryzacja...
...
Napisał(a)
Lipo by zniknelo rzezbiac sie bardzo mozliwe,ale nie gino....
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
do Pawła 1975 masz zupelna racje i to prawda ze trzeba wszystko z lbem brac.
...
Napisał(a)
lipomasta -nagromadzenie tkanki tluszczowej wokul sutkow zeby zaleczyc zchudniecie cwiczenia na gurna czesc klaty.
ginekomastia -przerost gruczolu sutkowego.
ginekomastia -przerost gruczolu sutkowego.
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
...
Napisał(a)
ciekawi mnie czy wpadł ktoś gdzie i za ile można dostać ten cudowny żel na gino
Roman666
Polecane artykuły