SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

cykl nr2 ma byc gruubo :)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3212

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 103 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28314
witam, jestem obecnie na pierwszym cyklu, ale mysle juz o kolejnym wiec trzeba powoli zbierac towar

1.WIEK: 22
2.WAGA: 80
3.WZROST: 170
4.WYMIARY:
BICEPS: ~40
KLATA:
UDO:
TALIA: mozna by zgubic z 5cm
5.STAZ NA SILOWNI: moze z 5lat w tym kilka wiekszych przerw, nawet polrocznych
6.DIETA
BIALKO: 3g/kg
WEGLOWDANY: 5g/kg
TLUSZCZ: 1g/kg
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1cykl 1-5meta 30mg 1-10 enan 500mg/ew
8.TRENING: 3razy w tyg, typowa masowka
9.CEL CYKLU: wzucenie troche kg dobrej jakosci, sila
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 3miesiace bedzie
11.POZIOM BF% nie mam pojecia...
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): pomiedzy
13.STAN ZDROWIA: dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: porostu
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 120
martwy ciag : od dluzszego okolo pol roku przestalem cwiczyc martwe ciagi
przysiad : nogi cwicze sporadycznie i tak zostanie, naturalnie mam duze kopyta:D

PYTANIE: chcialbym zaczac cykl w marcu, mialby on wygladac tak
1-5 meta 30mg ed
1-12 deka 400mg ew
1-10 enan 500mg ew
11-18 prop 100mg e2d
13-18 wins 40mg ?

obecnie jeszcze pozostalo mi 4tyg cyklu, jestem zadowolony ale wiem ze nie wyciagnelem z tego towaru max przez kiepawo diete i dlatego w drugim cyklu chcialbym powtorzyc moj pierwszy cykl + dodac pare substancji?
nie patrzcie na ilosc moich przeczytanych artykolow bo dopiero co zalozylem te konto a na forum siedzie bardzo dlugi czas i wiem rowniez ze napiszecie cos wstylu "za mocny na ciebie ten cykl"
wymiarow do konca nie podalem bo niemam miarki a mi osobiscie nie sa one potrzebne, lustro wystarczy

czekam na wyczerpujace odpowiedzi
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11128 Napisanych postów 51320 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Jesli poczujesz po jajach ze trzeba to wez w polowie i na koncu ale wedlug mnie przy takich dawkach zrobilbym tylko na koncu tak jak napisalem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 19103 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 120397
NIEMA ZADNEGO SENSU NA DRUGI CYKL TYLE ŁADOWAC. odpusc sobie jeszcze ta dece.

HIGH LIFE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 103 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28314
no tak szczerze to na deka sie zastanawialem ale po tym cyklu byla by dluzsza przerwa, minimum rok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1842 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14814
za mocny na ciebie ten cykl

jeszcze 10 sogów i bede specjalistą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3600 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 27033
Sam już wiesz że słabą dietę miałeś skoncentruj sie na niej,a co do tego cyklu to jest za mocny za długo i za dużo środków.

Życie to boisko,na którym nie gra się czysto.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dobra ale gdybym sie juz zdecydowal na ten cykl to ma on jakis sens? dobrze sa srodki dobrane?dawki?
wiec co proponujecie na drugi cykl?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 19103 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 120397
1-10 enan 250mg e3d (norma/shering,iran)
1-6 metax 30mg ed (scantel,razak)

dopilnuj teraz dobrze michy i powinno dobrze pojsc do przodu

HIGH LIFE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mocny napewno dobrze pojdzie, ale to mialbyc cykl przed latem, mialem najpierw zlapac troche kg a pozniej to ubic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11128 Napisanych postów 51320 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
te srodki ktore wymienil Mocny przy dobrej diecie daja Ci sucha i stabilna mase wiec nie musisz niczego ubijaczima jest wiec masuj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6800 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95263
5 lat stazu (wiem wiem przerwy)

Ponad 500 mg test week i tylko 80 kg etc.

Tobie nie potrzeba nic wiecej niz testa solo jesli juz co kolwiek

OwneD

Off since 01-09-2010 r.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
OwnaGe tu niektorzy maja za soba kilka cykli a wygladaja jak wygladaja sam wiesz:D
chcialem konkret bombe bo wiem ze bedzie dluga przerwa,
wiem rowniez ze wtym sporcie na skroty nie bardzo da sie isc poprzez zwiekszenie tylko ilosci soku, bedzie konkret micha i ja sobie zdaje sprawe ze sam prop powiedzmy z winsem dalby dobre efekty
moze za bardzo wzielem sobie do serca slowa b-50 i rowniez innych modow, ktorzy nie raz mowili ze niema co sie bawic powiedzmy w dawki 250enana e5d i dlatego przywalilem na pierwszy cykl enan 500week...

czekam jeszcze na wypowiedzy starych wyjadaczy koksu :D moze zerkna...

Zmieniony przez - suezd w dniu 2008-12-16 11:47:33
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co moge wybrac

Następny temat

***SPAMERS IN THE HOUSE***

WHEY premium