Szacuny
4
Napisanych postów
224
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
22460
witam
planuje rozpoczac cykl na
gainer mass up 3,50 kg, bcaa pure sfd, mono universal,+ jakas przedtreningowka lub stack myslalem nad stormem uniwersala.
jak myslicie co by sie lepiej sprawdzilo moze mono zastapic stackiem? moze mono+ stack?
czekam na wasze opinie
mam 19 lat 192cm,91 kg,cwicze prawie 2 lata , za soba mam juz 2 cykle na mono i jedyna przedtreningowka jaka jadlem to aakg trec dzialala na mnie mocno srednio
Szacuny
4
Napisanych postów
224
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
22460
1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała
2) wiek 19
3) waga/wzrost 91/192
4) staż treningowy prawie 2 lata
5) cel cyklu MASA!!
6) stosowane już wcześniej suplementy 2razy mono aakg jakies gainery
7) stosowane wcześniej spalacze brak
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od brak
9) ilość dni wolnych od kreatyny 4 msc
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie)dopieta na ostatni guzik
11)przewidziane finanse na cykl 400 zł
12) uwagi i sugestie MASA!!
Szacuny
9
Napisanych postów
2251
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
32554
bardzo popularne połączenie mono + storm czy końcowy efekt będzie dużo lepszy niż przy samym mono to wątpię masz kasę to testuj, nie masz kup zwykłe mono i starczy
Szacuny
6
Napisanych postów
513
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
6798
wez creatine xplode od olimpu, na mnie lepiej działał niz storm i jak dla mnie najlepszy stak kreatynowy. Ale jak nie masz duzo kasy to mono w zupełnosci Ci styka
Szacuny
26
Napisanych postów
3085
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
19258
lepszym pomysłem niż połączenie mono i stack bd mono i przed treningówka może byś np assault,no shotgun Aakg to nie przed treningówka
na gainerach sykli nie robimy bo to nic innego jak żarcie w prochu:) to tylko uzupełnienie diety
Zmieniony przez - daniel97n w dniu 2013-11-01 00:10:20
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11221
Napisanych postów
158501
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1226968
niekoniecznie. uzyte po treningu moze przyczynic sie delikatnie do poprawy regeneracji, przed snem pomaga w glebszym snie, przed stosunkiem poteguje erekcje
niekoniecznie.
uzyte po treningu moze przyczynic sie delikatnie do poprawy regeneracji,
przed snem pomaga w glebszym snie,
przed stosunkiem poteguje erekcje
No słuchaj się kolegi, bo oprócz pompy mięśniowej, która Tobie da satysfakcje, to i dziewczynie sprawisz przyjemność albo jakiejś pannie.
Odnośnie pompy to nigdy nie wiadomo, ale jak widzisz, że masz większe np. ramiona to i chce ci się bardziej ćwiczyć (placebo)