SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

cykl-cisnienie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1166

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 621 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29198
nie sam fat na pewno, ale przyznam bez bicia ze on tez podskoczyl. Głownie skupiam sie tylko na wynikach siłowych wiec wygladem sie nie przejmuje, ale racje masz jesli chodzi o zbicie wagi, a ze zdrowotny powód tez mam wiec musze sie wrescie do tego przyłożyc. Za tydzień postaram sie napisac jak sie czuje i jak z cisnieniem...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 46488 Napisanych postów 292829 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1434749
musisz bo stan się może pogorszyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 621 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29198
jednak odpuszcze ten cykl całkowicie. Przepracuję najblizsze pare miechów na spokojnie, zrzuce troche niepotrzebnej masy i dopiero wystartuje. I tu pytanie czy po zejsciu z cyklu cisnienie powinno sie unormować?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 621 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29198
właśnie otrzymałem wyniki badań które robiłem i moze tylko wymienie top co jest nie w normie.

Krwinki białe WBC
-MONO% 8,6 norma 3,0-8,0

Płytki krwi PLT
-MPV 8,2 norma 9,7-11,9

Cholesterol całkowity w surowicy 299 norma <200
HDL -20 norma >35
LDL 261 norma <115


potas 5,3 norma 3,5-5,1

Zmieniony przez - gruby22 w dniu 2013-01-29 12:28:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 1720 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22401
Kolego te wyniki sa bardzo złe.Szczególnie cholesterol.Nie szukaj tu pomocy to jedyna dobra rada jakiej moge Ci udzielic.Musisz wziac leki .Ponadto uwazam ze masz jakas infekcje ale jest to sprawa nie zwiazana z lipidami.Koniecznie idz do lekarza.Ten HDL stwaza ryzyko choroby serca.Trójglicerydy pewnie tez masz kosmos.Musisz sie leczyć.

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, gdyż to ja jestem ten najgorszy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 621 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29198
trójglicerydy mam właśnie 90 gdzie norma jest do 200, no i czy cykl mogł miec wplyw na te wyniki?

Zmieniony przez - gruby22 w dniu 2013-01-29 14:07:33

EDIT:

Pogrzebałem w necie na ten temat i ludzie w trakcie brania wino i w krótkim czasie po jego zakończeniu mieli właśnie takie kosmiczne wyniki gorsze nawet od moich.

pare linków

http://forums.steroid.com/showthread.php?409245-winstrol-and-cholesterol#.UQfL-b-ZRvR

http://forums.steroid.com/showthread.php?414353-Var-or-Winny-or-Halo#.UQfNN7-ZRvQ  (post nr 10)

gdzieś za 2 tygodnie zrobie jeszcze raz badania dla porównania.

Zmieniony przez - gruby22 w dniu 2013-01-29 14:25:06

Zmieniony przez - gruby22 w dniu 2013-01-29 14:27:07

Zmieniony przez - gruby22 w dniu 2013-01-29 14:27:30
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie o Środek "Helios"

Wheya