Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
32
Napisanych postów
429
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19989
Witam moje pytanie czysto teoretyczne na silowni kumpel zaproponowal mi takie cos dlatego pytam o rade starych wyjadaczy czy to ma sens albo cykl z dupy prosze o wypowiedzi. Oto rozpiska.
1-6 meta 40mg e0d
1-10oma 750mg week
10-12 Hcg plus clen
12-18 prop 10mg e2d plus enan 500mg week
18-20 hcgplus clen
20-28 susta 750mg week plus wino strzal e0d
28-30hcg plus clen
30-38deca 200 mg week oma 750 week
38-40 hcg plus clen
40-48 deca 400 mg week susta 750mg
48-52 prop zejscie taperem potem odblok
Waga: 98
Wzrost: 182
Obwód klatki: bd
Obwód ramienia: 45
Obwód talii: 92
Obwód uda: 67
Obwód łydki: 43
Staż na siłowni: 5
Ilość spożywanego białka: 2.8
Ilość spożywanych węglowodanów: 4-5
Ilość spożywanych tłuszczów: 1-1,5
Opis przebytych cykli sterydowych: oma meta prolo deca
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106265
Napisanych postów
377996
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1710716
w części 12-18 wydaje mi się że nie będzie już progresu,w pierwszej części został bym przy pół grama mixa lub testo a potem wszedł na mixa zwiększając dawke,cykl rozbił bym na 2 części z dłuższą przerwą.Jak dla mnie brak bazowego srodka w 1 części np bolda przez 18 tyg,nie wiem jakie dawki wcześniej leciałeś
Szacuny
169
Napisanych postów
1051
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
147180
IMO takich cykli sie nie rozpisuje/planuje.. To zbyt długi okres czasu żeby wszystko przewidzieć. Ja to widze tak
Ruszamy z pierwsza częścią
1-4 meta
1-15 enan/cypio 500 mg
16-20 most + hcg
21-36 deca 400 mg
21-36 susta 750 mg
36-41 most + hcg
41-51 prop 150/200 eod
41-49 tren/masteron 100 eod
Ale proponuje zacząć pierwszą cześć cyklu i pod koniec zacząć sie zastanawiać co po moście uderzyć i z jaką dawką. Rozpisywanie takich cykli jest bez sensu imo
Szacuny
5
Napisanych postów
294
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
50625
Panowie a powrot do normalności po 50 tygodniach bycia on jest mozliwy?? chodzi mi o produkcje wlasnego testa czy nie bedzie ona rowna lub bliska zeru??
Szacuny
872
Napisanych postów
15040
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
262562
Sa tutaj na forum ludzie ktorzy leca badz lecieli po kilka lat non stop i niektorzy z nich konczyli bez problemu. HPTA zawsze predzej czy pozniej zastartuje
Szacuny
5
Napisanych postów
148
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1882
Nie no cykl bez teścia to nie cykl ale robiąc tak długi cykl wiadomo e cal czas będziesz leciał teścia ale musisz miec środek bazow np dekę. A najlepiej byłob jechać 3 środki. Jeden będący pochodną DHT, jeden będący pochodną nandrolonu i jeden środek to musi być testosteron
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106265
Napisanych postów
377996
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1710716
powrót jak powrót,jeśli stosowałeś w trakcie takiego cyklu systematycznie schematowo hcg to bedzie on w miare normalny,ja po bombie 12 miesięcznej zszedłem ze wszystkiego i nie było źle,lecz teraz testo dożywotnio