...
Napisał(a)
Witam mam pytanie oo cwiczenia na klatke piersiowa a mianowicie kiedys czytalem ze ilosc serii na klatke powinna sie miescic w przedziale 12-16 serii a ja robie ich 20 czyaby nie za duzo robie tak juz od dosc dluga prosze od odp dzieki !!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
euro ... pierwsze i ostatnie ostrzeżenie...
następna taka wypowiedź i ban
wklej cały Twój tygodniowy plan treningowy
następna taka wypowiedź i ban
wklej cały Twój tygodniowy plan treningowy
...
Napisał(a)
Za duzo. nic ci nie urośnie.
A w ogole to ja zagladam na forum aby komus niesc pomoc ale popadam w skrajnosc.. Co sie stalo z dawnym sfd.. Teraz same dzieci tu siedza co jedza jak świnie gainiery i inne odzywki robiac pompki i brzuszki i chca zeby ich rozsadziło. A przeciez to sa lata cwiczen...
P.s.
I nog nie cwicza bo duzo biegaja
A w ogole to ja zagladam na forum aby komus niesc pomoc ale popadam w skrajnosc.. Co sie stalo z dawnym sfd.. Teraz same dzieci tu siedza co jedza jak świnie gainiery i inne odzywki robiac pompki i brzuszki i chca zeby ich rozsadziło. A przeciez to sa lata cwiczen...
P.s.
I nog nie cwicza bo duzo biegaja

...
Napisał(a)
no to prawda ...
kolego 20 serii dla początkującego to za dużo...
jak wygląda ten Twój plan?

kolego 20 serii dla początkującego to za dużo...
jak wygląda ten Twój plan?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no to jak mam robic nie da rady inaczej nie bede klaty rozdzielal w inne dni chce w jeden i wiem ze sie da to mam tak 1.wyciskanie na klawce prostej 4s potem dobita 3s 2. lawka skosna 4s 3.lawka skosna w dol 3s 4.wycisk hantli plasko 3s skosno 3s skosno w dol 3 s i tyle na klate co doradzicie ???/
...
Napisał(a)
a kto powidzial ze nie cwicze ja ciwcze wszyskite miesnie i naprawde ciezko moze sie zalozyc ze ciezej od ciebie jestem pewien a nie rekreacyjnie jak bym cwiczyl rektrearyjnie to bym wogole nie cwiczyl
...
Napisał(a)
zaadzam sie to sa lata dlugie lata ciezkiej pracy po jak to mowa efekt jest wtedy kiedy boli !!
...
Napisał(a)
1. Płaska 4serie . 2. Wyciskanie hantli skos góra. 3. Rozpietki na amszynie albo tez hantlami. To wedlug mnie . Nie ma co katowac tak klatki.
Pozdrawiam DUDI ;)
...
Napisał(a)
aha czyli rozumie ze 1.plasko 4s 2. skos 4s hantle i 3. np wycisk hantli tez 4s ?? wystrczy ??
...
Napisał(a)
aa moge se na zrobic tak 1.plaska 4s 2. skos hantle 4s 3. 2s-hantle 2s rozpiety ??
Poprzedni temat
Split 5 dni Masa do oceny
Następny temat
Andarel/Masa/3-dniowy Split/Może w końcu się uda?
Polecane artykuły