PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźkone94bez masy nie będzie raczej dobrej rzeżby, teraz jestem nadzwyczaj chudy, przynajmniej tak sie czyje, poprostu widać jakiś zarys mięśni ale bardziej to skóra i kości. Jeżeli chodzi o szybkie przybieranie na wadze to u mnie to prosto przychodzi, raz zrzucilem 5 kilogramow w 2 dni wiec prosze Cie Skeba zanim cos powiesz to przemysl to. Poprostu zeby zrobic jakas rzezbe musze przybrac od kilku do kilkunastu kilo, cwicze codziennie w domu intensywnie ale chce zaczac uczeszczac na silownie.
więc jak chcesz dobrą rzeźbę to rób jakościową masę przez następne 2-3 lata i zakończ to solidną redukcją to będziesz rzeźbę miał budowanie mięśnia to miesiące,lata
Test suplementów UNS-a ! http://www.sfd.pl/Test/relacja__UNS_SUPPLEMENTS_Creatine_HCL,_Vit_a_Min,_FlavoVit_C,_Loader_II_Shot_-t1040166.html#post6
4 TEST PRZEDTRENINGÓWEK!
http://www.sfd.pl/4_Test_przed_treningówek_opinie-t1089013.html
6 test przedtreninigówek http://www.sfd.pl/6_składkowy_test_przed_treningówek_opinie_-t1097986.html
kone94mam 78 kg wagi natomiast zamierzam teraz troche podjesc i miec te 85 kilogramow, dla mnie to jakies 2 tygodnie zeby taka mase zrobic
Panie ale jakiej jakosc ta masa? rozumiem, ze chodzi ci o 70% tluszczu by przybrac? i 29% wody?
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
A przy nabieraniu masy liczy się jakość a nie ilość.
Test suplementów UNS-a ! http://www.sfd.pl/Test/relacja__UNS_SUPPLEMENTS_Creatine_HCL,_Vit_a_Min,_FlavoVit_C,_Loader_II_Shot_-t1040166.html#post6
4 TEST PRZEDTRENINGÓWEK!
http://www.sfd.pl/4_Test_przed_treningówek_opinie-t1089013.html
6 test przedtreninigówek http://www.sfd.pl/6_składkowy_test_przed_treningówek_opinie_-t1097986.html
Tak jak TomQ napisał... będzie to 70% tłuszczu i 29% wody.
Zrzucisz tłuszcz, woda zejdzie i będziesz w punkcie wyjściowym. Weź się w pierwszej kolejności za podstawowe kwestie dotyczące dietetyki.
Zmieniony przez - Altek w dniu 2014-01-16 14:03:20