obecnie zaczełem redukcje i mysle z 2-2,5 miesiaca pociagnąc i teraz mam pytanie dotyczace rozpoczecia treningu i suplementacji na mase chodzi mi o to kiedy można zacząc masówke bo krucho u mnie z mięsniami mimo iz juz troche trenuje czy można mase robic na wakacjach i oczywiście jakie suplementy najkozystniej jest brac na mase <poza gainerkiem i jednym cyklem z kreatryną nie brałem nic>
...
Napisał(a)
witam wszystkich
obecnie zaczełem redukcje i mysle z 2-2,5 miesiaca pociagnąc i teraz mam pytanie dotyczace rozpoczecia treningu i suplementacji na mase chodzi mi o to kiedy można zacząc masówke bo krucho u mnie z mięsniami mimo iz juz troche trenuje czy można mase robic na wakacjach i oczywiście jakie suplementy najkozystniej jest brac na mase <poza gainerkiem i jednym cyklem z kreatryną nie brałem nic>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hehe mam tak:
gainera
cell pumpa
tauryne
witaminki
i 100 zł miesięcznie do wydania tylko na co dokładnie bo ja juz sam nie wiem co z tych wszystkich preparatów jest naprawde dobre
gainera
cell pumpa
tauryne
witaminki
i 100 zł miesięcznie do wydania tylko na co dokładnie bo ja juz sam nie wiem co z tych wszystkich preparatów jest naprawde dobre
...
Napisał(a)
pewnie, że możesz latem!
fakt może być Ci trudniej prz upałcach
ale dla chcącego nic trudnego
co do suplementacji to zależy od funduszy...
fakt może być Ci trudniej prz upałcach
ale dla chcącego nic trudnego
co do suplementacji to zależy od funduszy...
...
Napisał(a)
fundusz powiedzmy stówka miesięcznie i na start cos wiecej będe miał bo przez 2 miechy redukcji uskładam cos
...
Napisał(a)
kreatyna + gainer
przy większych funduszach zainwestuj jeszcze w tauryne, carbo, zma i omega3
przy większych funduszach zainwestuj jeszcze w tauryne, carbo, zma i omega3
...
Napisał(a)
masa w lato to spore wyzwanie
wiem po sobie
ale wszystko da rade
bilans + 500kcal
gainery,kreatyna
wiem po sobie
ale wszystko da rade
bilans + 500kcal
gainery,kreatyna
...
Napisał(a)
hmmmmmmmmmmmmm a jaka kreta może jabczan<np cell pumpa> jakis bym sobie przywalił co wy na to bo po monohydracie efekty pioronujące nie były niestety a gainerek może być masxxl z treca bo u mnie w mieście tylko to ostatnio jest chyba że proponujecie coś innego mam na składzie jeszcze bcaa<dołozyc??> a kalori sie doładuje nie ma sprawy i rozumiem że trening systemem 4-dniowym styka?? no i do kreatyny bym dorzucił taurynke bo sie przyda<ile chodzi tak na oko??>
...
Napisał(a)
Ja bym ta stówkę przeznaczył na dodatkowe jedzenie
..

Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
Ja bym zainwestował w duuuże ilości gainera bo wiem jaki jest apetyt w upały, nie chce się jeść itp. do tego jakaś kreatyna, i jakieś dodatki jak kasy wystarczy czyli tauryna, zma, omega3
eee chyba kogoś skopiowałem
Zmieniony przez - Masterice w dniu 2005-05-06 10:39:54
eee chyba kogoś skopiowałem

Zmieniony przez - Masterice w dniu 2005-05-06 10:39:54
Wytrwałość- to jedyne co mi pozostaje
...
Napisał(a)
wg mnie w lecie masa to na gainerku bo jeść się aż tak nie chce...więc dobry gainer + ewentualnie kreatyna
lessie...po prostu lessie
Polecane artykuły