SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

co wybrac? Trec Nitrobolon II 700g czy Olimp MASSACRA 1350g, a moze HMBOLON 360 +60

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3098

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 50 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 407
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem o to tych suplementów , cel to siłą + troche masa poniewaz bede jechal 3 serie 8,6,4 powt, linka do produktów:
https://sklep.sfd.pl/Olimp_Massacra-opis1967.html
https://sklep.sfd.pl/Trec_NitroBolon_II_powder_-_SUPER_VIP_series-opis1032.html
https://sklep.sfd.pl/Olimp_HMBolon_NX-opis2323.html
a moze polecicie mi inny produkt ? za kazda odp z gory dzieki
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11986
Zapraszamy do działu Odżywianie. Na cykl musisz mieć 2 puszki, ewentualnie puszka + jakaś prosta forma kreatyny (mono/jabłczan)

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 75 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6300
A dieta jest?? To podstawa więc od tego zacznij

Nic nie muszę! Mogę wszystko!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie mam mozliwosci na diete ale staram sie jesc duzo potraw w ktorych jest duzo bialka itp . . ale co do wyboru tych suplementow to ktory wybrac? albo cos innego na sile + troche masy do 150?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11125 Napisanych postów 51318 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale nie napisalem ze mam taka oo diete tylko napisalem ,, nie mam mozliwosci na diete'' a co do diety to nie mam jak jej stosowac poniewaz w szkole na przerwach nie mam czasu na zjedzenie kilku posilkow.wiem ze bez diety odzywki duzo mi nie dadza ,ale zawsze cos dlatego prosze o pomoc w wyborze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 10598 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 47808
jak siła, to nie widze potrzeby inwestowania w stacki, weź poprostu cm3 lub tcm !! siła ładnie po tym skoczy!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 731 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11986
W szkole wystarczy jeden posiłek, który spokojnie zjesz w czasie przerwy.

nawet gdybyś wybrał Massacre czy NitroII to za 150zł cyklu nie zrobisz. o HMB nie wspominam, bo nie ma o czym

pozdr.

No one likes us.. we don't care

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a ile bym musial miec kasy zeby zrobic cykl na Massacre czy NitroII i ile on trwa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aa Gumis moglbys mi napisac jakas diete ? tak zeby miala malo posilkow . xD z gory dzieki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 384 Napisanych postów 37476 Wiek 3 lata Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 126440
ale dieta nie powinna mieć mało posiłków tylko tyle ile potrzeba... czyli 4-6 dziennie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hmm . . moze mi ktos napisac taka diete zebym mogl sobie sam robic i zeby dlugo czasu nie pochlanialo?:D mam 15 wiec zeby nie byly zadne wymysl<lol2> :D:D ile musze wydac na cykl nitro //lub olimp massacra?:D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Następny temat

Shock + TCM?

WHEY premium