...
Napisał(a)
stosuje diete 1000kcal dziennie juz 3 miesiac i jestem wciaz pobudzony i w gotowosci, tak jakby wysyp adrenaliny i noradrenaliny byl ogromny, jest mi nawet goraco, i jestem bardzo nerwowy,i nie moge spac oraz o dziwo nie czuje sie wogole zmeczony? a czy wlasnie na takiej diecie nie powiniem byc senny, spokojny?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie, bo już umarłeś
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Nie chce martwić ale pasuje mi to do objawów jadłowstrętu - anoreksji.
wzdęcia
zaparcia
obrzęki dłoni i stóp
sucha skóra
meszek na twarzy i ciele
zimne dłonie
nadmierne pocenie się stóp
brak okresu lub bardzo wydłużone okresy między menstruacjami
drażliwość
dezorientacja/zakłopotanie
nastroje depresyjne (poczucie beznadziejności, niska samoocena)
bezsenność
zachowania obsesyjno - kompulsywne, zwłaszcza w odniesieniu do jedzenia
przeczytaj sobie te rzezy i powiedz czy tak właśnie się czujesz
wzdęcia
zaparcia
obrzęki dłoni i stóp
sucha skóra
meszek na twarzy i ciele
zimne dłonie
nadmierne pocenie się stóp
brak okresu lub bardzo wydłużone okresy między menstruacjami
drażliwość
dezorientacja/zakłopotanie
nastroje depresyjne (poczucie beznadziejności, niska samoocena)
bezsenność
zachowania obsesyjno - kompulsywne, zwłaszcza w odniesieniu do jedzenia
przeczytaj sobie te rzezy i powiedz czy tak właśnie się czujesz
...
Napisał(a)
moim zdaniem cos jest nei tak, w ogóle kto wymislił diete 1000 kcal wez uluz normalna diete redukcyjna i tyle
...
Napisał(a)
to ja moge sobie 10 z tych wyzej wymienionych objawow przypisac to co mam anoreksje ?
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
hehe, nie koniecznie mówię tylko, że mi pasuje. Oczywiście tylko lekarz może postawić trafną diagnozę ale przy "diecie" () 100Kcal taka myśl mi przeszła przez głowę ^^
...
Napisał(a)
nie 100 tylko 1000 , i raczej nie powiniem miec tyle energi i byc pobudzonym jak na ECA a jestem, wiec to ciekawy mechanizm
...
Napisał(a)
do malinowy
jak masz poczucie beznadziejności, zimne dłonie, stany depresyjne, brak okresu i obsesje napunkcie jedzenia to daje sobie głowe uciąc że albo to anoreksja albo stany POD anorektyczne
jak masz poczucie beznadziejności, zimne dłonie, stany depresyjne, brak okresu i obsesje napunkcie jedzenia to daje sobie głowe uciąc że albo to anoreksja albo stany POD anorektyczne
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Zaraz tam krzyczycie 1000 kcal, moze autor postu ma jakies niecale 40kg i dalej zrzuca ;) Pozdrawiam
Bylo sobie zycie....
...
Napisał(a)
no bo nie sztuka jesc 1000kcal. tylko takie jedzenie ktore nie tuczy ...
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Poprzedni temat
poradźcie
Następny temat
jedno pyt. odnosnie posiłku na zatrzymanie katabolizmu
Polecane artykuły