jaki powinien byc trening robiony po cyklach?? po cyklu stosuje sie regeneracje a po niej jaki trening?? normalny na mase?? czy jakis inny?? za dobra pomoc dam soga!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kaki robiles cykl na suplach czy na ssa?
przejmuje kontrole nad tym kontem
...
Napisał(a)
Możesz na przykład zrobić trening na poprawienie skoczności lub postrzelać z łuku.
Twoje pytanie zdradza brak jakiejkolwiek wiedzy na temat tego sportu. Skoro sam nie wiesz jaki chcesz uzyskać efekt (masa, siła, rzeźba) - to nikt ci w tym nie pomoże i nie wybierze za ciebie.
Twoje pytanie zdradza brak jakiejkolwiek wiedzy na temat tego sportu. Skoro sam nie wiesz jaki chcesz uzyskać efekt (masa, siła, rzeźba) - to nikt ci w tym nie pomoże i nie wybierze za ciebie.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
cykl robilem na suplementach.... interesuje mnie co powinienem robic po regeneracjii... nie mam gdzie strzelac z luku wiec nie interesuje mnie takie rozwiazanie
...
Napisał(a)
Nie ma "co powinienem". Rób to co chcesz - to co uznasz za stosowne. Możesz się rzeźbić, możesz budować masę lub poprawiać wyskok. Nikt nie wie co chcesz osiągnąć i nie podpowie.
Nie ma konkretnego treningu, który powinien byc wykonywany "po cyklu". Zresztą "cykl" jest nadużywanym słowem. To nie żaden "cykl" tylko zwykły okres treningowy z lepszą suplementacją. Jakby była kasa to każdy ćwiczyłby zawsze "na cyklu".
Nie ma konkretnego treningu, który powinien byc wykonywany "po cyklu". Zresztą "cykl" jest nadużywanym słowem. To nie żaden "cykl" tylko zwykły okres treningowy z lepszą suplementacją. Jakby była kasa to każdy ćwiczyłby zawsze "na cyklu".
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!