...
Napisał(a)
dzies wyczytalem ze dobrze jest brac DHEA co drugi dzien tylko nie zabarzdo wiem z czym (prekursorem??), mozecie powiedziec z czym na przemian brac DHEA , codzienne dawki 100mg powoduja u mnie czerwoną rozpaloną twarz i uszy :)aczkolwiek czuje sie dobrze , generalnie biorę na poprawe samopoczucia i w zwiazku ze jestem otyły i staram sie redukować i nie jest najgorzej .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
takie dawkowanie jest bez sensu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
dziekuje flex , czyli pozostac przy tym tak jak do tej pory ? raz dziennie po 100mg?
Zmieniony przez - Yazon w dniu 2015-03-31 00:36:40
Zmieniony przez - Yazon w dniu 2015-03-31 00:36:40
...
Napisał(a)
To jest prekursor hormonów. W organizmie konwertuje do testosteronu albo do estrogenu - zależnie tego czego jest niedobór. Dodatkowo wysokie dawki mogą dawać objawy androgenne tj. przetłuszczoną cerę, trądzik, wypadanie włosów. Nadmiar wydalany jest z moczem. Okres półtrwania 12h.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
czesc chcialem sie podzielic chwilowa nieudana suplementacja dhea .
a mianowicie mialem straszne bole glowe i nadcisnienie ,wyladowalem na sorze i przeswietlali mi mozg.
nieskumalem ze to od DHEA ,po odstawieniu problem ustal , przez dwa tygodnie nie skojarzylem ze moze to byc od tablletki masakra.
Zmieniony przez - Yazon w dniu 2015-05-18 19:05:38
a mianowicie mialem straszne bole glowe i nadcisnienie ,wyladowalem na sorze i przeswietlali mi mozg.
nieskumalem ze to od DHEA ,po odstawieniu problem ustal , przez dwa tygodnie nie skojarzylem ze moze to byc od tablletki masakra.
Zmieniony przez - Yazon w dniu 2015-05-18 19:05:38
...
Napisał(a)
jakim systemem brałeś i jaka dawka?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT:
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
bralem przez okres okolo 2 tygodni po 1 dzinnie dawka 100mg czyli maxymalne tabletki od firmy sweanson , na sorze zrobili mi MRI mózgowia i po badaniu kazali mi usiasc na wózek w opisie badania jest napisane mózgowie w górnych granicach normy tak jakby bylo cos nie hallo ,ale puscili do domu ,dopiero cos mnie tknelo w domu i zaczołem czytac o dhea ze moze powodowac bole glowe i podnosic cisnienie , odstawilem i po 4-5 dniach jak reka odjoł , w szpitalu nie wiedzialem co ze mna ,cala glowa bolala i z tyłu jakbym pałą dostał cisnienie w szpitali mialem 158/110 , powiem wam to nie dla mnie suplement jak ktos chce moge mu go za symboliczna zlotowke odstąpic.
Zmieniony przez - Yazon w dniu 2015-05-18 19:51:19
Zmieniony przez - Yazon w dniu 2015-05-18 19:51:19
Poprzedni temat
Kwiecień-Konkurs Sportowa Sylwetka-Muzzy17
Następny temat
Kwiecień-Konkurs Sportowa Sylwetka-Wouej
Polecane artykuły