SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

co do kreatyny? jakie bialko najlepsze?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1472

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1353 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13826
mysle o kupnie zestawu : Kreatyna Mikronizowna z Tauryną 280 g, HMB 290 kapsulek, Dextrose 500 g. wszystko firmy Trec Nurition. to dobre polaczenie? przydaloby sie jeszcze jakies bialko, bo mam szybka przemiane materii a przez to mala mase, tylko jakie by najlepiej wspolgralo z tym zestawem? najlepiej jakies dobre, niedrogie i nie za mala ilosc :).
slyszalem tez ze L-Glutamina T6 jest dobra do kreatyny i zapobiega przetrenowaniu, co by chyba bylo w moim przypadku dobre bo mam duza ilosc treningow w tygodniu. czy warto? :) co o tym myslicie? no argumentem przeciw jest cena tego wszystkiego, ale wkrotce swieta, wiec moze jakos by mi sie udalo na to wszystko uzbierac...
dodam jescze ze amatorsko trenuje jakis rok, a od 4-5 miesiecy dosc intensywniej (mozna rzec profesjonalnie ).

czekam na odp. pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aha i zapomnialem dodac, ze wiem, ze dieta jest b. wazna i biore ją pod uwage :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 3680 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 36374
Kreatyna - OK
HMB - Daruj sobie
Dekstroze - Daruj sobie - kup zamiast niej carbo/glukoze.

Co do twojej szybkiej przemiany materii / problemow z nabieraniem masy, zamiast bialka zarzucilbym gainera / mysle ze bedzie on bardziej przydatny przy nabieraniu masy niz samo bialko.

Glutamina t6 ciekawy produkt, sam jem i jest " inaczej " Chociaz to moja pierwsza gluta w zyciu wiec zbyt wielkiego porownania niestety nie mam

Piszesz ze moze jakos na to uzbierasz / a wiec nie masz zbyt wielkich funduszy - wiec moge dopowiedziec tylko iz...glutamina i hmb nie sa produktami niezbednymi, natomiast kreatyne, gainera i glukoze/carbo mozna znalezc w dosc atrakcyjnych przedzialach cenowych / tylko trzeba poszukac i nie trzeba koniecznie kupowac znanych bardzo dobrych przez to tez czasami duzo drozszych firm, ktore czasami wiekszosc produktow maja na tym samym poziomie co i te mniej znane firmy.

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aaa moglbys mi podac jakas porzadna firme albo dokladna nazwe produktu carbo/glukoze i gainera ?? taki ktory warto kupic :). HMB nie jest przydatne ? a tyle sie slyszy ze latwo dzieki temu osiagnac dobra rzezbe i zwiekszyc sile..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 656 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 11706
zyz dobrze gada

kreta vitalmax
gainer trec xxl

i do przodu

a hmb i glute odpusc

Zmieniony przez - taran w dniu 2004-12-02 20:57:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 3680 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 36374
A glukoza i carbo tez nie jest konieczne - jesli chodzi o glukoze to kupisz w spozywczym za ~2.5zl / 200g

A reszta j/w

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

therma pro-białko-hmb

Następny temat

Co brać rzeby mieć rzeźbe ??

Sztos