...
Napisał(a)
No właśnie jak w temacie, pije dużo herbat dziennie a słyszałem że cukier jest bardzo niezdrowy, kiedyś do każdej herbaty dosypywałem 2 łyżeczki cukru, teraz jedna mi wystarczy ale i tak to jest niezdrowe więc czy można ten cukier do herbaty czymś zastąpić? może dobry by był miód?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
bo ogółem herbaty sa bardzo zdrowe i nalezy je pić , ale bez cukru i jakiś tam dodatków typu słodzik
...
Napisał(a)
Heh rozumiem to woda jest good ale czasami gorąca herbatka jest jeszcze lepsza. Czyli co myślicie że ten słodzik jest lepszy niż miód? A oprócz tego można coś innego jeszcze lepszego zaproponować. W ostateczności mogę wypijać samą herbatke ale zawsze wole jak bęzdie coś słodsze
...
Napisał(a)
od czasu do czasu słodzik , od czasu do czasu miód , przyzwyczaj się do gorzkiego
...
Napisał(a)
ok dzięki za pomoc....dałbym soga ale rozumiesz nie jestem pełnoprawnym uzytkownikiem
...
Napisał(a)
ale zawsze jest jakies ale
herbata herbacie nie rowna, kupisz green tea z biedronki za 2,50zl to raczej juz nie jest tak dobra
herbata herbacie nie rowna, kupisz green tea z biedronki za 2,50zl to raczej juz nie jest tak dobra
Polecane artykuły