Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
466
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
31821
Witam panowie ; )
Wiem ze było sporo o tym ale wole zapytac jeszcze raz ; )
w Tle leci cyprio i npp i pytanko dotyczy
jak najlepiej przyjmowac clen bo to pierwsza przygoda z nim .
Z dnia na dzien bede zwiekszał az dojde do 140/160 tylko
najlepiej na czczo ? po posiłku ? dzielic dawke ?
bo niemam pojęciaa ;) pozdrawiam
Szacuny
6
Napisanych postów
318
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
13286
a o której chodzisz na treningi? Bo ja ci polecam brać przed godzinę przed treningiem, ale jeśli trening masz dość późno to może być później problem ze spaniem w nocy.
Zmieniony przez - Kokser7 w dniu 2013-04-20 09:42:49
Szacuny
824
Napisanych postów
13686
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
124475
Jem aktualnie w systemie 5 dni on 2 dni off. Zacząłem od daki 40 mcg i doszedłem w piątek do 120 mcg. W poniedziałek zacznę od 80 mcg i po dwóch dniach wejdę na 120 mcg. I taką dawkę zostawię już chyba do końca bo Balkan clen kozak.
Szacuny
5
Napisanych postów
466
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
31821
mi koncentracja w pracy nie potrzebna ;) pracuje 7-10 rano a potem swoje bizensy takze bieganie po hurtowniach itp. takze luzik. to jak na czczo szamac ? Skit odrazu schodzisz ze 120 mcg na off czy stopniowo jakos ?
Szacuny
5
Napisanych postów
466
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
31821
tzn chodzi mi o to ze np. jak mowiles 5on 2 of , załużmy 1,2 dzien 60 mcg 3,4,5 120 mcg i czy odrazu schodzisz ze 120mcg na off 2 dni czy np w 4 dniu juz schodzisz o te 40 mcg.