Konkretnie w akapicie: "Nie mieszaj, za dużo nie kombinuj". Autor napisał, że gorsze w skutkach jest spożycie piwa niż wódki :D Zaciekawiło mnie to, gdyż w moim odczuciu po imprezie zawsze wydaje mi się, że gorsze oddziaływanie na mnie ma wódka niż piwa :D Co wy o tym sądzicie ? :)
...
Napisał(a)
Witacje juniorzy! :D Przed chwilą przeczytałem pewien artykuł, chodzi mi konkretnie o ten: http://potreningu.pl/artykuly/2109/jak-zniwelowac-negatywny-wplyw-alkoholu-na-organizm. Zaciekawiła mnie pewna rzecz :D
Konkretnie w akapicie: "Nie mieszaj, za dużo nie kombinuj". Autor napisał, że gorsze w skutkach jest spożycie piwa niż wódki :D Zaciekawiło mnie to, gdyż w moim odczuciu po imprezie zawsze wydaje mi się, że gorsze oddziaływanie na mnie ma wódka niż piwa :D Co wy o tym sądzicie ? :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tomq ma racje. To dział junior, promujemy zdrowy tryb życia
A na Alkohol niektórzy za młodzi jeszcze

A na Alkohol niektórzy za młodzi jeszcze

...
Napisał(a)
Z tego co ja czytałem to piwo jest zdrowe po treningu bo ma minerały które wypacamy podczas treningu, i witaminy.
No pain - no gain.
...
Napisał(a)
jeden gorzej toleruje wódke, drugi piwo.
Trzeba pamiętać, że 1 piwo = 2 kieliszki 25ml lub 1 50ml.
...
Napisał(a)
po treningu to ja też o tym wiem, bo podobno piwo pomaga od kwasic miesnie :) ale w małej ilosci (np. szklanka)
...
Napisał(a)
paramaribo2jeden gorzej toleruje wódke, drugi piwo.
ale chyba też zalezy jakie piwo :D ostatnio piłem książece - 9%, więc to jednak nie to samo co np. Lech, Kasztelan, Harnaś które mają nie całe 6%.
Ps. Nie polecam tego książęcego, jest okropne :D

...
Napisał(a)
500ml piwa powoduje "wyprodukowanie" około 700ml moczu (podobno)
a takie 2 kieliszki to praktycznie nic :)
a takie 2 kieliszki to praktycznie nic :)
...
Napisał(a)
no masz racje :D a ja jestem też troche tępy, bo jak sobie przypominam to dawno już nie piłem samej czystej, tylko ostatnimi czasy do tego szły piwa zawsze :D więc dlatego mi sie wydawało pewnie, że wódka na mnie działa gorzej od piw :D hahaha :D
...
Napisał(a)
Poszukaj autorze w wyszukiwarce. Gdzieś tu kiedys natknąłem się na temat i pisali, jakie piwa są najlepsze a te lechy/tyskie/harnasie itp. to niestety słaba opcja.
...
Napisał(a)
najlepsze będą te z lokalnych małych browarów jak i warzone w domu przez doświadczonych :)
...
Napisał(a)
1/2 piwa na tydzien ok jak ktos lubi.Nie ma co się doszukiwać + spożywania alkoholu tak na prawde i tak narobi dużo więcej szkód niż korzyści był artykół http://potreningu.pl/artykuly/2030/alkohol-vs-trening--fakty-i-mity najlepiej wgl nie pić.To tak jakby doszukiwać się pozytywnych skutków ćpania.
Zmieniony przez - Cien w dniu 2013-08-12 21:25:15
Zmieniony przez - Cien w dniu 2013-08-12 21:25:15
...
Napisał(a)
no to wiadome :D teraz wakacje są, w zasadzie sie juz koncza :D ale od poczatku wakacji co tydzien w łikend, energy stało się nieoddzownym elementem tygodnia :D dlatego mnie to już wkurza, że pracuje cały tydzien, przychodzi jeden wieczór i wszystko leci :D haha
Polecane artykuły