176cm
99kg
ramię 48
klatka 125 (obwody na sucho)
talia 105
staż: +20 lat
cykle: 2018 Cypionat 16 tygodni 300mg/e5d potem 300mg/e4d
Aktualnie: Cypio/Enan 150mg/e5d od ok. 9tygodni
cel: dobre życie, dobre samopoczucie. Masa/siła to sprawa drugorzędna
BF% ok 18%
tendencja do tycia, tendencja do łysienia, łatwe zdobywanie mięśni, cieżkie zbijanie tłuszczu, stan zdrowia doskonały nie licząc zarżniętych stawów raz tu raz tam :D
Dzieńdobry Panowie, przedstawiam sytuację.
Po cyklu zakończonym w grudniu 2018 miałem sporo problemów z odblokiem, złe info złe dawki, założyłem parę tematów o tym.
Jakoś z tego wyszedłem, ale to wciąż nie było to samo co przedtem. Chodzi głównie o seks, erekcję, libido. Akurat na masę i siłę nigdy nie narzekałem, 20 lat treningów zostawiło trwałe efekty.
Męczyłem się tak cały 2019 rok i pół obecnego aż w końcu stwierdziłem, że wjeżdżam na niskie dawki testo. Ponieważ nie mam dostępu do jelfy 100mg, zakupiłem jakiś under 300mg i biję po 0,5ml czyli 150mg/e5d.
Zgodnie z modlitwami zaczął się szał pał. Dziękowałem bozi codziennie za uleczenie :D
Tymczasem od około 3-4 tygodni mam z powrotem spadek do przeszłości ;-/
Wydaje mi się że po około 5 tygodniach zablokowałem się i o ile wcześniej jechałem na swoim+syntetyk, tak teraz swój straciłem a 150mg/e5d po prostu wyrównuje mi z minusa do zera = wróciłem do stanu sprzed pierwszej iniekcji. Masa jest, siła słabiej - ale to sprawa drugorzędna. Erekcja, Libido - totalna przeciętność czyli jak jestem z kobietą to sprzęt (jeszcze) działa natomiast nie mam już tak, że mój mały wstaje natychmiast i domaga się częstego używania

Nie ukrywam, że to moja obsesja a częsty seks to moja hmmm pasja, zwłaszcza dopóki mam towar gotowy do obrobienia. Może jak już całkiem się zestarzeję to zmienie priorytety.
Doradźcie czy wskoczyć normalnie na 300mg/e5d albo e6d (cypio i enan do których mam dostęp są zawsze na 300)
czy może rozwiązaniem będzie HCG bo przyznam bez bicia że jadę już chyba 10 tygodni i jeszcze nie wspomagałem się HCG
aha, ważne info: chyba już przechodzę na wieczność na ciemną stronę igły, więc żeby się nie okazało, że za pół roku będę pytał czy zwiększyć na 600mg