Sam wiesz jak jest
...
Napisał(a)
Ćwicze na silce ponad 2 lata ale dopiero od niedawna zaczalem robic mc. Problem polega na tym ze jak mam ciężar którym spokojnie moglbym wykonać 10-12 powtórzeń to więcej niz 6-8 nie moge ze względu na to że sztanga wyślizguje sie z rąk. Cwicze w rekawiczkach próbowałem 1 ręką łapać nachwytem a 2 podchwytem ale nic. Jak zapobiec moze wie ktoś...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja mam ten sam problem. Poprostu trzeba cwiczyc przedramie/uchwyt by dac rade utrzymac sztange. Ja dochodze do 120kg a potem uzywam paskow by przywiazac sie do sztangi.
...
Napisał(a)
Jeżeli próbowałeś jedną ręką nachwytem a drugą podchwytem i Ci sie wyślizguje, to możliwe ze masz małą dłoń.
Kup sobie opaski i po kłopocie.

Kup sobie opaski i po kłopocie.
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Musisz wzmocnić siłę uścisku, do tego tak jak pisali chłopaki wyżej paseczki i będzie ok.
wuder
...
Napisał(a)
lub zajrzyj do postu mawashiego, przedramiona-dłonie.... itd 

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Przedramie oczywiście ćwicze i do najmniejszych i najsłabszych na pewno nie należy heh;)
Sam wiesz jak jest
...
Napisał(a)
Jednak paski pomocnicze zostaw w domu , używając ich nie poprawisz siły uchwytu a nawet może stać się odwrotnie , gdy będziesz na nich polegał a nagle ich zabraknie to może okazać się że zrobisz tych powtórzeń jeszcze mniej. Poprostu trenuj uchwyt , dodatkowe pomocne zajecia to ścianka wspinaczkowa.
A żeby odpowiednio zmęczyć mieśnie przy MC zwolnij ruch i staraj się cały czac utrzymywać napięcie w mięśniach
A żeby odpowiednio zmęczyć mieśnie przy MC zwolnij ruch i staraj się cały czac utrzymywać napięcie w mięśniach
...
Napisał(a)
Cwicz przedrami no i sile ucisku dobry jest zwis na drazku ... przez kilka minut kilka razy w tygodniu
http://www.sfd.pl/temat246720/ ---> wszystko o witaminie b12
http://www.sfd.pl/Żeń_Szeń-t319678.html ---> wszystko o Żeń Szeniu
Jeżeli Ci pomogłem daj mi Soga :)
...
Napisał(a)
-Rób też "trzymanie sztangi na czas". Polega na tym, że ustawiasz stojaki tak, żebyś mógł w pozycji stojącej podnieść sztangę ze stojaków, podnosisz ją i trzymasz do oporu(albo puszczasz na ziemię, albo odkładasz na stojaki).
-Zwisy na drążku.
-Przechwyt w martwych ciągach.
powodzenia
-Zwisy na drążku.
-Przechwyt w martwych ciągach.
powodzenia
Polecane artykuły