Mam 24l..studiuje we Wroclawiu. Planuje schudnac kilka kilogramow dzieki ECA. Chcialabym sie dowiedziec czy to jest bezpieczne i ewentualnie czym to grozi i jakie dawki sa optymalne dla kobiet.
...
Czesc Wam :)
Mam 24l..studiuje we Wroclawiu. Planuje schudnac kilka kilogramow dzieki ECA. Chcialabym sie dowiedziec czy to jest bezpieczne i ewentualnie czym to grozi i jakie dawki sa optymalne dla kobiet.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pozdroovka Puff
http://www.dudi.ltd.pl
http://kulturystyka.ltd.pl
http://witamina.prv.pl
...
Napisał(a)
Popytaj w dziale suplementacja,albo raczej doping bo ECA to juz doping.
Piszesz ze chcesz schudnac kilka kg to wg mnie ECA jest zbedna (szkoda zdrowia)
Pozdrawiam
Piszesz ze chcesz schudnac kilka kg to wg mnie ECA jest zbedna (szkoda zdrowia)
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Najpierw o ile jeszcze tego nie zrobilas przyzwyczaj sie do diety i cwiczen. Potem idz do lekarza i zbadaj sobie cisnienie. ECA nie jest dla chorych na serce. ECA bierz krotko, ok miesiaca. Zacznij od polowy zalecanych dawek i stopniowo zwiekszaj.
P.S. NBa przyszlosc pamietaj o dzialach forum.
P.S. NBa przyszlosc pamietaj o dzialach forum.
...
Napisał(a)
Przesadzacie, ECA to doping? Pierwsze slysze..
Wszystkie dopuszczone ECA zrobione sa na podstawie mieszanek ziolowych, na opakowaniu jest dokladnie napisane, od jakich dawek zaczynac aby sprawdzic reakcje organizmu.
Jezeli od razu nie zacznie sie od maksymalnej dawki a pozniej bedzie sie powoli odsawialo ECA to nie bedzie zadnego 'sennego' dnia.
Co do straty kg - wszystko zalezy od indywidualnych preferencji - ja stracilem nie robiac zadnych areodobow. Wszystko zalezy w jakim stanie jestes obecnie.
A i oczywiscie odpowiednia dieta.
bst
PS. Przydalo by sie przeniesc ta dyskusje do innego dzialu - Suplementacja
Wszystkie dopuszczone ECA zrobione sa na podstawie mieszanek ziolowych, na opakowaniu jest dokladnie napisane, od jakich dawek zaczynac aby sprawdzic reakcje organizmu.
Jezeli od razu nie zacznie sie od maksymalnej dawki a pozniej bedzie sie powoli odsawialo ECA to nie bedzie zadnego 'sennego' dnia.
Co do straty kg - wszystko zalezy od indywidualnych preferencji - ja stracilem nie robiac zadnych areodobow. Wszystko zalezy w jakim stanie jestes obecnie.
A i oczywiscie odpowiednia dieta.
bst
PS. Przydalo by sie przeniesc ta dyskusje do innego dzialu - Suplementacja
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedzi. Teraz juz wiem ze to nie ten dzial ale to wina tego ze sie wczesniej dobrze nie zorientowalam w sytuacji na tej stronie...sorry.
Cisnienie mam w normie, oczywiscie staram sie stosowac diete chociaz to trudne....jesli chodzi o 'trening' to CUDEM znajduje czas 3-4 razy w tygodniu kazdorazowo na 2 godziny jazdy na rowerze lub na godzinny joggin. Od 3 dni dolaczylam do tego wlasnie ECA poniewaz wczesniej schudlam tylko 3 kg a potrzebuje jeszcze jakies 4 do 5. Mam nadzieje ze to mi pomoze i ze nie dostane zawalu.
S L
Cisnienie mam w normie, oczywiscie staram sie stosowac diete chociaz to trudne....jesli chodzi o 'trening' to CUDEM znajduje czas 3-4 razy w tygodniu kazdorazowo na 2 godziny jazdy na rowerze lub na godzinny joggin. Od 3 dni dolaczylam do tego wlasnie ECA poniewaz wczesniej schudlam tylko 3 kg a potrzebuje jeszcze jakies 4 do 5. Mam nadzieje ze to mi pomoze i ze nie dostane zawalu.
S L
Poprzedni temat
Najlepsze firmy (TYLKO najlepsze)!
Następny temat
Którą firmę wybrać Hi Tec czy Si-Tec
Polecane artykuły