Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
17691
dalem to w treningu ale tam odpowiadaja tylko na posty "jaki trening na mase ale bez tluszczu i polaczona z sila oraz rzezba" (-;
Oto:
przed trwajacym jeszcze carb-upem zrobilem sobie trening calego ciala,a jako ze nie mialem zadnego pomyslu innego to walnalem swoj stary hst (piatki). A jako ze mam rozne wspomagacze to mi jakos tych piatek bylo malo to po wszystkim walnalem jeszcze raz to samo pietnastek i pomeczylem brzuch. Mopze tak byc jesli na nast trening przed ladowaniem znowu pojde bez konsultacji z sfd?
Szacuny
89
Napisanych postów
6889
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
100566
rudeboy bardzo dobrze zrobiłeś przed ładowaniem trzeba się skatowąc żeby było jak najmniej glikogenu a potem całe ładowanko odpoczywasz na łądownaiu nie ćwicz i pmiętaj ładowanie zrób dobre a nie z jakimis pizzami ciastkami itpitd
Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
17691
no niestety,na ladowaniu,jako ze mialem niski nastroj to dalem sobie po brzuchu.Zaluje,ale coz,przynajmniej fajnie bylo.A ciastka kupilem sobie z polki ze zdrowa zywnoscia,z niska zawartoscia tluszczu.No i nie do konca odpoczywalem bo w 2.dzien ladowania musialem pracowac.Hehe walilem kretke przed kazdym posilkiem i bawilo mnie jak mi miesnie puchly kiedy przenosilem zelastwo z ciezarowki do ciezarowki,mysle sobie po co komu silownia (-;
Ale zostalem dozgonnym fanem carb-upu. Jutro sobie robie tatuaz "Thanks God it's CARB-UP", juz sie nie moge doczekac nastepnego. Po 2tyg CKD to lepsze niz seks i jointy razem wziete