Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
6
Hej! Mam pytanie: jakie są najlepsze ćwiczenia na spalenie tkanki tłuszczowej brzucha oraz jak sukcesywnie budowac masę mięśniową nóg. Rosną one u mnie bardzo powoli a wręcz od paru mięsięcy nie widzę żadnej różnicy. Jestem na diecie, cardio staram się robić 4 razy w tygodniu i trening nóg 2-3 razy w tygodniu na ciężarach.
Szacuny
17424
Napisanych postów
130941
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1454956
jak redukujesz to nie ma co się spodziewać wielkiego skoku masy nóg, nie ma typowych ćwiczen spalających tkankę z brzucha, dobry trening siłowy, miozna dodać jakieć kompleksy typu tabata, burpessy swingi z kettlem i odpowiednie odżywianie.
Co do nóg to przysiady, wykroki, mc na prostych noigach, różnego rodzaju uginania czy prostowania.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
383
Napisanych postów
37476
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
126440
zależy jaki to deficyt... zależy też jak trening... i jakie właściwości osobnicze, to tak chyba w najważniejszych czynnikach ujmując, proces w każdym razie powolny, lecz gdzie mamy się śpieszyć, chociaż jest jeszcze wyjście w postaci cykliczności...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid