Witajcie, ćwiczę FBW w domu. Mam plan A i plan B. Od roku nie mogę w bicepsie zwiększyć obwodu. Pozostałe części ciała zwiększają się. W planie A i w planie B mam po dwa ćwiczenia na biceps. W sumie na trening wychodzi mi 4 serio po 9-12 powtórzeń. Ćwiczę 3 razy w tygodniu. Planuje teraz robić nowe plan na biceps. Dwa plany treningowe. Dwa treningi bicepsa w tygodniu z podziałem na ćwiczenia na głowę długa, krótką oraz ćwiczenia podnoszenia młotkowo. Wychodzi 3 rodzaje ćwiczeń x 3 serie a powtórzenia 2/3 przed upadkiem. Do tego planuje zmniejszyć ciężar, ale za to zwolnić ruch. Co wy na to? Czy to ma sens? Może macie inne pomysły na przełamanie zastoju?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Siema
Twój obecny system (4 serie na trening, 3 razy w tygodniu) daje 12 serii tygodniowo. Bicepsy to mała grupa mięśniowa, która szybko się regeneruje, ale też łatwo ją "przeładować" bez zwiększania intensywności. Najczęstszym błędem jest skupienie się na liczbie ćwiczeń, serii - zamiast na napięciu mechanicznym i stresie metabolicznym.
Jak przez ten czas wyglada proweadzenie diety? Jak progresja w innych bojach w treningu?
Trening bicepsow nie wymaga az tak sporej filozofii, szczegolowego podejscia, ja bym upatrrywal sie bledow w calosci planu, tehcniki czy chocby odzywiania
Twój obecny system (4 serie na trening, 3 razy w tygodniu) daje 12 serii tygodniowo. Bicepsy to mała grupa mięśniowa, która szybko się regeneruje, ale też łatwo ją "przeładować" bez zwiększania intensywności. Najczęstszym błędem jest skupienie się na liczbie ćwiczeń, serii - zamiast na napięciu mechanicznym i stresie metabolicznym.
Jak przez ten czas wyglada proweadzenie diety? Jak progresja w innych bojach w treningu?
Trening bicepsow nie wymaga az tak sporej filozofii, szczegolowego podejscia, ja bym upatrrywal sie bledow w calosci planu, tehcniki czy chocby odzywiania
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz