SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

brzuch - jakich ćwiczeń unikać

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1345

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 214
Przeczytałam gdzieś, ze molestowanie skośnych powiększa obwód w pasie.
Od ćwiczenia prostych "puchnę" do przodu.
Jak ćwiczyć, aby nie ruszac masy? Czy A6W bedzie ok?
Tam chyba nie ma przewidzianych skosów, a cały układ służy rzeźbie?
Obserwując sportowe sylwetki kobiet zauważam, ze większosc z nich jest zbyt szeroka w pasie - np instruktorki aerobiku które znam - wszystkie tak wyglądają-niczym klocki na bocianich nogach. Gdy katowałam się aerobikiem, każda z nich miała chopla na punkcie skośnych...Również dziewczyny na siłowni ćwiczące od lat są zbyt przybyczone w tali. Czy to reguła?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 926 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9702
bez powiekszonej masy miesniowej nie ma rzezby. MOzesz co najwyzej troche urosnac w masie, a pozostale cwiczenia ukierunkuj na utrzymanie niewielkiej tkanki tluszczowej...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 202
Ja uważam, że u kobiety ładniej jest jak bardziej rozwinięte są mięśnie skośne. A6W poprawi umięśnienie (i odziwo choć się nie wydaje ma też wpływ na mięśnie skośne), ale nieznacznie, największe postępy będą w wytrzymałości i w odsłonieniu mięśni. Takie mam przynajmniej spostrzeżenia jeśli chodzi o organizm mężczyzny, z obserwacji siebie i kolegów, niestety nie miałem okazji spotkać dziewczyny która przykładałaby się do ćwiczenia, a szkoda ;(.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

czy to dobry trening aerobowy?

Następny temat

Jak to zroibc ???w jaki sposob ???

WHEY premium