oto problem:
Witam.
Chcialbym prosic o rade, pisze maila do osob ktore uwazam ze znaja sie na saa , nie chce tego podnosic na forum zanim nie skonsultuje sie z kilkoma osobami...
Tak sie zaczyna
https://www.sfd.pl/temat190460/
cykl z ktorego efektami wciaz sie zmagam to:
Cykl:
deka LL 1-800mg(front), 2-5 250ml c7d
prop 4-6 100mg c2d(co dwa dni)
meta 1-4 20mg ed(codziennie)
deka ll (nie jestem pewny co tam bylo)byc moze deka ale jakoze byl to moj pierwszy cykl nie moge ocenic po rezultatach bo nie znam ich z autopsii,front taki olbrzymi poniewaz pomylilo mi sie stezenie).
PIERWSZE PTC
nolva 1-14 20ed
clom 5-13 100mg
14-21 50mg
22 styczen ostatni strzal deki
28 styczen ostatni strzal propa
30 styczen zaczalem PTC
DRUGIE PCT ktore wygladalo tak: i bylo zakonczone ok 28 czerwaca 2005
1-5 clomid 100 mg
6-10 clomid 50 mg
1-10 nolva 40 mg
11-20 nolva 20 mg
oto wyniki po;
Wartosci PRZED PCT:
Estradiol 8.18 pg/ml norma 11-44
H.Luteinizujacy(LH) 1,47mlU/ml norma 1,7-8,6
TESTOSTERON 0,913 ng/ml --- norma 2,8-8,0
Po PCT wartosc TESTOSTERONU wynosila 3,53 ng/m...
Po ok 2 mcach od zakonczenia tego PCT powtorzylem
1-10 nolva 40 mg
11-20 nolva 20 mg
i wartosc skoczyla do ponad 5 ng/m...
Czyli reasumujac zaczynalem po cyklu z 0.913 po odbloku ktory nastapil zaraz po cyklu> po ok 3 mcach kolejny odblok i wartosc skacze do 3.53 po czym koleny odblok i wartosc skacze do panad 5.
Mianelo poltora roku od momentu zakonczenia cyklu, w trakcie tego poltora roku zrobilem trzy odblokowania (jedna bezsensowne zaraz po cyklu<bezsensowne poniewaz jeszcze deka ze mnie nie zeszla a PTC bylo w trakcie>)z kazdym bylo lepiej, ale niestety nie jest to jeszcze to co przed cyklem.Zaczynam sie zastanawiac czy saa nie spowodowalo jakis nieodwracalnych zmian w moim org.
Dlatego pytam czy rozsadnie byloby teraz zrobic cykl samym test. , tylko i wylacznie po to aby sie odblokowac i aby wszystko wrocilo do normy. Jestem zniechecony robic kolejne odblokowanie poniewaz dwa ostatnie pomogly ale tylko prowizorycznie <a wiadomo nolva clom to nie cukierki>. Kilka osob mi radzilo zrobic cykl propem aby wszystko wrocilo do normy.
Co Ty o tym myslisz.
Cykl ma sluzyc tylko i wylacznie odblokowaniu dlatego jak najmniejsze pomocne mi dawki sa wskazane.
Jestem podatny na saidy zatem musze cos wziasc na wypadanie wlosow aby to zneutralizowac, wydaje mi sie ze proscar jest tutaj jedynym wyjsciem...
Jeszcze raz podkreslam ze cykl mialby tylko i wylacznie na celu sprawic aby wszystko wrocilo do normy, zadnych efektow anabolicznych nie oczekuje.
Problem z jakim sie borykam to:, wydaje mi sie wciaz za niska ilosc tescia produkowana przez moj org, niestety nie robilem badan przed cyklem i nie jestem w stanie powiedziec jak to sie odnosi do wartosci obecnych wiem natomiast z obserwacji jak sie zachowuje moj organizm.
Erekcja nie jest tak czesta i silna (moglbym rzec ze jest slaba a nasienia prawie brak<podczas gdy przed cyklem mialem za***iscie obfite wytryski>) czyli ilosci nasienia sa tylko sladowe. W praktyce to wyglada tak ze przed cyklem bylem w stanie kochac sie z kobieta nawet do 8x dziennie a teraz 1-2 max i o wytrysku nie chce nawet pisac bo go prawie brak...
Zatem BARDZO PROSZE o pomocna rade i sugestie...
Z GORY BARDZO DZIEKUJE
POZDRAWIAM
EDIT marek.c mysle, ze Ty bedziesz tu w stanie najlepiej doradzic :)
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2006-07-20 01:59:21