POZDRAWIAM
...
Napisał(a)
Kto mi powe ja zmeczyc te dwa rodzaje miesni ... Cwicze, lecz nigdy nie zastalem zakwasow tricepsa , czy bicepsa. Chcialbym prosci o jakies cwiczenia, ktore mnie poprostu wykoncza !!
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
prosimy abyś odpowedział dodatkowo na te pytania na ktore nie odpowiedziales powyzej.
jesli udzieliłes jej na niektore z nich, napisz (j/w , napisałem wyżej itp.)
Jest to dla nas WAŻNE
(1). podaj swoj wiek, wagę, wzrost.
-jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.???
jesli udzieliłes jej na niektore z nich, napisz (j/w , napisałem wyżej itp.)

Jest to dla nas WAŻNE
(1). podaj swoj wiek, wagę, wzrost.
-jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.???
...
Napisał(a)
Po tricu (cwiczony razem z klatka) mam zakwasy zawsze, przez 2-3dni. A po bicu (z plecami), juz nie mam (ale kiedys byly - gdy nie robilem po bicu przedramion, moze to jakos rozciaga miesnie i niweluje zakwasy).
Cwiczenia sa banalne, mozesz sprobowac:
Triceps:
- wyciskanie francuskie lezac (nachwyt) 4serie
- -//- (chwyt mlotkowy) 3s
Biceps:
- uginanie sztangielek stojac 4s
Pozdrawiam. Marek.
Cwiczenia sa banalne, mozesz sprobowac:
Triceps:
- wyciskanie francuskie lezac (nachwyt) 4serie
Biceps:
- uginanie sztangielek stojac 4s
Pozdrawiam. Marek.
...
Napisał(a)
nie dziwie sie ze nie masz "zakwasow" One pojawiaja sie wtedy jak miesien nie jest przystosowany do wysilku ! A z drugiej str. po tych cwiczeniach trudo "wypompowac" miesnia !
Bicek + triceps raz w tygodniu ; powiedzmy :
Klata + triceps ( 1. francuskie wyciskanie sztangi lub sztangietki 3 serie po 12, 10, 8 powtorzen ; 2. Uginanie ramion na maszynie nachwytem - serie i powtorzenia j.w. 3. uginanie ramion na maszynie z zastosowaniem sznurka serie i powt. j.w. - musisz pamietac o technice !! nie wazne ile dzwigasz - wazne jak to wykonujesz ! polecam Atlas cwiczen)
Ramiona + bicek ( 1. Uginanie ramion ze sztanga podchwytem serie i powt. j.w. (mozesz sie oprzec o cos aby sie nie "gibac", chwiac ; 2. Uginanie ramion sztanga lub sztangietka na modlitewniku podchwytem serie i powt. j.w. 3. Uginanie ramion ze sztangielkami stojac - uchwyt mlotkowy serie i powt j.w.)
plus oczywiscie w inny dzien plecy, nogi i brzuch A do tego wszystkiego dieta !! reguralny sen, pozadny trening i czas pomiedzy powtorzeniami(do 1,5 min a pomiedzy seriami ok 3 min) Pozdrawiam
Bicek + triceps raz w tygodniu ; powiedzmy :
Klata + triceps ( 1. francuskie wyciskanie sztangi lub sztangietki 3 serie po 12, 10, 8 powtorzen ; 2. Uginanie ramion na maszynie nachwytem - serie i powtorzenia j.w. 3. uginanie ramion na maszynie z zastosowaniem sznurka serie i powt. j.w. - musisz pamietac o technice !! nie wazne ile dzwigasz - wazne jak to wykonujesz ! polecam Atlas cwiczen)
Ramiona + bicek ( 1. Uginanie ramion ze sztanga podchwytem serie i powt. j.w. (mozesz sie oprzec o cos aby sie nie "gibac", chwiac ; 2. Uginanie ramion sztanga lub sztangietka na modlitewniku podchwytem serie i powt. j.w. 3. Uginanie ramion ze sztangielkami stojac - uchwyt mlotkowy serie i powt j.w.)
plus oczywiscie w inny dzien plecy, nogi i brzuch A do tego wszystkiego dieta !! reguralny sen, pozadny trening i czas pomiedzy powtorzeniami(do 1,5 min a pomiedzy seriami ok 3 min) Pozdrawiam
Nawet najgorsza bestia ma w sobie odrobine litosci.
...
Napisał(a)
Witam!...Ja mam zawsze zakwasy po tym jak robie 8 serii i powtorzenia max.
Zrob tak i zobaczysz jakie bedziesz mial zakwasy na drugi dzien, najlepiej naprzemiennie:biceps/triceps. Wtedy odczuwam takie uczucei, jakby moja reka wazyla wiecej, niz normalnie.
Zrob tak i zobaczysz jakie bedziesz mial zakwasy na drugi dzien, najlepiej naprzemiennie:biceps/triceps. Wtedy odczuwam takie uczucei, jakby moja reka wazyla wiecej, niz normalnie.
Sluchajcie....Witam wszystkich serdecznie!!!Mam nadzieje, ze bedzie sie fajnie postowalo!
...
Napisał(a)
ja bym nie kombinowal tylko klasyczna kombinacja 1 zlozone + 1 izolowane
np uginanie ramion ze sztanga lamana stojac ( uzyj duzego ciezaru ) potem uginania ramion z hantelkami siedzac ( mniejszy ciezar dokladnie nie oszukujac duzo powtorzen na dopalenie )
np uginanie ramion ze sztanga lamana stojac ( uzyj duzego ciezaru ) potem uginania ramion z hantelkami siedzac ( mniejszy ciezar dokladnie nie oszukujac duzo powtorzen na dopalenie )
Polecane artykuły