Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w jakim celu?
okresowo w małych porcjach do uzupełnienia diety można, ale do budowania masy jest kiepskim pomysłem.
użyj szukajki, sporo już było, marek c bodaj fajny art o soi pisał.pzdr.
okresowo w małych porcjach do uzupełnienia diety można, ale do budowania masy jest kiepskim pomysłem.
użyj szukajki, sporo już było, marek c bodaj fajny art o soi pisał.pzdr.
...
Napisał(a)
może sie przydaje np na wakacjach jako uzupełniacz diety ale nie jako wspomagacz do treningu.
...
Napisał(a)
a wyobraź sobie że w wakacje tez sie ćwiczy 

...
Napisał(a)
kupilem to bo cena byla atrakcyjna nawet bardzo.smak ochydny
noi teraz dowiaduje sie ze dzialanie dosc znikome.najpierw kupilem potem czytalem.to sie naciolem,coz czlowiek uczy sie na bledach.chcac wydac mniej wydam wiecej jak to zazwyczaj bywa z checia zaoszczedzenia na jakosci.
pozdrawiam
noi teraz dowiaduje sie ze dzialanie dosc znikome.najpierw kupilem potem czytalem.to sie naciolem,coz czlowiek uczy sie na bledach.chcac wydac mniej wydam wiecej jak to zazwyczaj bywa z checia zaoszczedzenia na jakosci.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
sprzedaj i po problemie
http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
Napisał(a)
Tak jak radza wyzej, skorzystaj z wyszukiwarki i znajdziesz sporo artow na temat POZYTYWNEGO dzialania bialka sojowego, dokup jeszcze jakas ostrowie od biedy i miksuj razem. A juz na pewno nie odsprzedawaj, jak radza niektorzy.
Nowe forum bukmacherskie - www.viptips.pl
...
Napisał(a)
najlepszymi dla ludzmi frakcjami bialek sa :
albuminy jajeczne
koncentrat bialek serwatkowych
micelarna kazeina
zastanow sie prosze jeszcze raz nad zasadnoscią stosowania bialka sojowego, ja jestem przeciwny.
albuminy jajeczne
koncentrat bialek serwatkowych
micelarna kazeina
zastanow sie prosze jeszcze raz nad zasadnoscią stosowania bialka sojowego, ja jestem przeciwny.
Następny temat
TEST: MAN - "BORN 2 PERFORM" - PUSH & PULL by sLs (part 3)
Polecane artykuły