Z czasem pewnie się przyzwyczaję, ale są na to jakieś specyficzne ćwiczenia? Walka z cieniem plus małe ciężarki do rąk?
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Ilość wyświetleń tematu: 1569
FLUCTUAT NEC MERGITUR
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźRedaktor Fight24.pl i Sceny MMA i K-1
http://www.fight24.pl/
http://www.sfd.pl/Scena_MMA_i_K_1-f131.html
bartek81Niedawno podsunąłęś mi swój temat o połączeniu siłki z SW, od ponad miesiąca mi się to udaje. Pakujesz jeszcze? Jeśli tak to może warto trochę bary odpuścić? Ja na razie nie robie barków na siłce, właśnie dlatego że nie wyobrażam sobie 3 x w tyg trzymać łap w górze. Rękawice pół biedy, 0.5 kg każda, ale pady pewnie koło 2kg każdy i nie ma lipy, trzymac trzeba. Ostatnio zapomniałem krótkich spodenek na siłkę i musiałem ćwiczyc w całkiem dopasowanych dzinsach więc siady i martwy sobie odpuściłem za to improwizowałem m.in. z barkami, a na drugi dzień na treningu czułem to samo o czym piszesz, więc może cos w tym jest...
Zmieniony przez - bartek81 w dniu 11/18/2018 12:00:32 AM
FLUCTUAT NEC MERGITUR
bartek81Jakim treningiem lecisz na siłce? Ja robię fbw, i tak jak wspomniałem po pierwszym treningu barków też było ciężko na drugi dzień trzymać pady. Ale splitu z całym dniem poświęconym barkom sobie nie bardzo wyobrażam... Opisz swój trening barków, może da się cos obciąć z treningu zanim obetniesz teścia? Sam biję, co prawda 250mg e5d, ale nie łączył bym tego z dopingiem, myslę że Twoje barki sa po prostu przetrenowane. Żadna inna grupa nie będzie tak pracowac w SW jak barki właśnie, więc nalezy im sie chwila odpoczynku, bo ręce masz w górze non stop. Wiem po sobie, bo zanim wróciłem na siłke barki i kaptury mi spuchły od samego kickboxingu. Doping raczej nie przeszkadza w SW, gdyby tak było to był by dozwolony, a w zadnej dyscyplinie nie jest
Ja przykładowo aktualnie lece 5 rund na 100% siły i szybkości ( na padach, bo na rekawicach to by było za mocno) a dopiero w szóstej zaczynam sie słaniać, ale jak trener mi nawrzeszczy do ucha to się mobilizuję i wale dalej. A zaczynając pare miesięcy wstecz mogłem zrobić 2 rundy na maksa, dalej juz musiałem odpuścić 50% siły żeby przetrwac do końca. Ale czy to zaleta dopingu czy po prostu lepszej kondycji samej z siebie to juz temat do oddzielnej dyskusji. Brak padów w Twoim klubie to akurat w przypadku Twojego problemu zaleta, bo wiemy ze są duuuzo cięższe niz rekawice.
Odpuśc sobie przednie głowy, jeśli lecisz splitem, one pracuja w gardzie non-stop, więc nie ma sensu tak ich katować.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Nasz sklep
Mega promocja