Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
33
Napisanych postów
319
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
5574
witam
lece 3 tydz cyklu
leci 500mg susty co 7 dni jestem po 3 strzale
za kazdym razem odczuwam mega bol i zrost po iniekcji ktory zanika po 3-4 dniach wiec okej
martwi mnie natomiast ze za kazdym razem po 2h od iniekcji czuje sie lekko oslabiony stan ten narasta az apogeum wypada 24h iniekcji
zażywam ibuprofen na to przez 2-3 dni
temperatury brak ale czuje ze cos jest , są tez lekkie dreszcze i ogolnie licho tak
stan ten po 2 dniach przechodzi zazwyczaj
pytanie - zrost to nie problem ale to oslabienie to czym jest spowodowane ??? czy to winna soku ? biore sustanon firmy IONS
dodam ze nie bralem zastrzykow od 10lat i moze stad takie uczulenie no ale to juz 3 zastrzyk
1. WIEK: 37
2. WAGA: 110
3. WZROST: 185
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka:120
-udo:
-talia: 96
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA: jest z głową nie licze skladnikow
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: wszystko ten cykl pierwszy od 10 lat ?
8. TRENING: kkedy tylko mam czas pompa zarzniecie miesnia , partia miesniowa co 5-6 dni
9. CEL CYKLU: odmulenie, powrot do mlodosci, redukcjo maso rzeźba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 10 lat
11. POZIOM BF%: duzy
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: łysy
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE: trenuje po 12-30 ruchow
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
stara szkola zawsze bila testa co 7 dni nawet enana
jesli stan zapalny nie minie to rozwazam nad susta e10d
w moim cyklu susta to tylko dodatek w dawce 350mg ew
Zmieniony przez - hewehmunja w dniu 2021-06-03 03:56:51
Ja aktualnie wbijam co 7dni cypka dawka 500mg. Jadę takim schematem już 7 miesięcy i nie widzę różnicy między e7d czy e3d.Wiadomo susta lepiej wbijac co 3,4 dni
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
739
Na 99% wina soku. Eiwdentie cos Ci tam nie sluzy w tym soku. Ja po suscie mam podobnie, inne srodki bez bolu. Zmień estr na enan lub cypio a przedewszytskim zmiem dawkowanie... Kto k***a dzisaj dalej bije e7d %D ??
Szacuny
33
Napisanych postów
319
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
5574
jak sie szczepilem na covid to mialem porade ze moze wystapic stan podgoraczkowy i zeby wziasc wlasnie ibuprofen - czyli jak widac nawet szczepionki apteczne potrafia wprowadzic taki stan podgoraczkowy
walę e7d bo jak mam 2 razy w tyg czuc sie podgoraczkowo robiac 2 razy w tyg iniekcje to wole e7d mniej zrostow mniej kłucia efekt ten sam
Zmieniony przez - hewehmunja w dniu 2021-06-01 17:19:07
Szacuny
33
Napisanych postów
319
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
5574
czytam na forach zagranicznych to susta flu jest popularna - pisza ze organizm sie adoptuje 6-8 tyg :( towar juz zakupiony wyrzucac szkoda pozostaje e7d
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
739
Jakie 6-8tyg... co Ty za głupoty wypisujesz i czytasz... Wbij omke(to jest susta) apteczna to zobaczysz co.to bezbolowa adaptacja w ciągu 1godziny :DDD Zmien lab chłopie bo tylko meczysz organizm stanem podgorwczowym ciągle i stanami zapalnymi. Wyjdzie Ci to na dobre. Uwierz mi Tylko potem wróc, podziękuj i przyznaj mi racje.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
739
Środki działają od momentu podania ich do organizmu. Niektore potrzebują czasu by osiagnac szczytowe stężenia. Als to nie znaczy ze nie działają przez ten czas...
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
739
Jasne ze moze. Nawet po soli fizjo mozesz miec lekki stan zapalny. Co nie zmiania faktu ze bijesz towar ktory apteki na oczy nie widzual nie wazne jaki lab i warunki sanitarne tez nie sa tam perfekcyjbe wiec tak naprawdę nie wiesz co bijesz bo nimt tego nie bada laboratoryjnie pod względem bakterii zanieczyszczeń i metali ciężkich
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
el quadrtto
Jasne ze moze. Nawet po soli fizjo mozesz miec lekki stan zapalny.
Co nie zmiania faktu ze bijesz towar ktory apteki na oczy nie widzual nie wazne jaki lab i warunki sanitarne tez nie sa tam perfekcyjbe wiec tak naprawdę nie wiesz co bijesz bo nimt tego nie bada laboratoryjnie pod względem bakterii zanieczyszczeń i metali ciężkich
Może masochista niech się męczy cały tydzień w stanie zapalnym będzie Hui nie progres po takim cyklu ^^
Szacuny
33
Napisanych postów
319
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
5574
no nic temat dosc popularny na sfd zostal całkowicie zlany
z forum zagranicznych wiem ze przypadek znany jak i w PL przy suscie ponoc przy innych formach testa nie ma, duza role odgrywa propek i to by mialo powiazanie z 48-72h zapaleniem
zmiana srodka oczywiscie jest najlepsza metoda ale co zrobic jak sie nie chce kasy w bloto wyrzucac ?
z forów zagranicznych wniosek taki ze po kilku iniekcjach organizm sie adaptuje a stan zapalny jest przyczyna duzej kumulacji androgenow oczywiscie brzmi super ale mozliwe ze zanieczyszczenia z piwnicznych rozlewni tak maja wiec zachodzi pytane dlaczego susta zla a enan tu zalecany cacy ?
metoda ibuprofen + przerwa od treningow wydaje sie najlepsza jesli nadal chce sie leciec z cyklem bo trening jak i praca zawodowa i zycie na tym stanie zapalnym wydaje sie tragiczny
no nic ja jestem po 3 strzale 500mg susty IONS i powtorka co tygodniowa taka sama, teraz mija 71h od zastrzyku poprawy nie widac w poniedzialek doszedl tren i master enan
w czwartek wale trena e i mastera e znow po 1ml /200mg bez susty zobaczymy czy znow bedzie zapalenie
Zmieniony przez - hewehmunja w dniu 2021-06-02 02:47:49